Beşiktaş Kupada galip geldi

Siyah-Beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Manisaspor'u 3-2 yenerek maç fazlasıyla Trabzonspor'un önünde liderliği yükseldi.SIMPSON 'TARZAN'I ÖNE GEÇİRDİBeşiktaş, devre arasında kadrosuna kattığı 3 oyuncudan  2'si olan Simao ve Almeida'nın ilk 11

Beşiktaş Kupada galip geldi

Siyah-Beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda Manisaspor'u 3-2 yenerek maç fazlasıyla Trabzonspor'un önünde liderliği yükseldi.

SIMPSON 'TARZAN'I ÖNE GEÇİRDİ

Beşiktaş, devre arasında kadrosuna kattığı 3 oyuncudan  2'si olan Simao ve Almeida'nın ilk 11'de çıktığı Manisa deplasmanında 17. dakikada Simpson'un golüyle 1-0 geriye düştü.

Yiğit İncedemir'in aras pasını iyi değerlendiren Kanadalı golcü, kaleci Cenk'i geçerek topu ağlara gönderdi.

SİVOK 'KAFA'YI KULLANDI

Golün şokunu üzerinden çabuk atan Beşiktaş, oyunun hakimiyetini elinde tuttu. 33. dakikada Guti'nin ortasına çok iyi yükselen Sivok, kafayla topu ağlara gönderdi ve durumu 1-1'e getirdi.

Bu golden sadece 3 dakika sonra Nobre, vatandaşı Ronaldo vari bir vuruşla Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi.

İlk 45 dakika bu skorla sona ererken, ikinci yarıda Beşiktaş, rakibinin üzerine fazla gitmedi ve oyunu kendi yarı sahasında kabul etti.

ÖMER BERABERLİĞİ GETİRDİ

Ancak 77. dakikada sağ kanattan çok etkili bir şekilde ceza sahasına giren Ömer Aysan, attığı güzel golle durumu 2-2'ye getirdi.

TECRÜBE KONUŞTU

Bu golden sonra deyim yerindeyse tecrübe konuştu ve Manisalı oyuncu 82. dakikada Hilbert'i ceza sahasında düşürünce hakem penaltı noktasını gösterdi.

Topun başına geçen Guti, kaleciyi ve meşin yuvarlağı ayrı köşelere yollayarak, Beşiktaş'ı mücadelede tekrar öne geçirdi.

İlerleyen dakikalarda Manisaspor'un çabaları sonuç vermedi ve Beşiktaş, Guti'nin 2 asist ve 1 golüyle mücadeleyi 3-2 kazanarak B Grubu'nda maç fazlasıyla Trabzonspor'un önünde liderliğe yükseldi.

MANİSASPOR-BEŞİKTAŞ

SAAT: 20.00

STAT: 19 Mayıs

HAKEM: Özgür Yankaya

MANİSASPOR: İlker, Ferhat, Burak, Hüseyin, Ömer Aysan, Yiğit İncedemir, Bekir, Mehmet Güven, Kahe, Isaac, Makukula

TEKNİK DİREKTÖR: Hikmet Karaman

BEŞİKTAŞ: Cenk, Hilbert, İbrahim Toraman, Sivok, İsmail, Quaresma, Guti, Aurelio, Simao, Nobre, Hugo Almeida

TEKNİK DİREKTÖR: Bernd Schuster

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor