Beşiktaş Konya Şeker'i yendi

Beşiktaş, Bursaspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle aldığı 2 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezasını, Konya Torku Şekerspor ile Antalya'da yaptığı Ziraat Türkiye Kupası maçında tamamladı. Beşiktaş, daha önce de Gaziantepspor ile Spor Toto Süper L

Beşiktaş Konya Şeker'i yendi

Beşiktaş, Bursaspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle aldığı 2 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezasını, Konya Torku Şekerspor ile Antalya'da yaptığı Ziraat Türkiye Kupası maçında tamamladı.

Beşiktaş, daha önce de Gaziantepspor ile Spor Toto Süper Lig'de yaptığı maçı yine Antalya'da seyircisiz oynamıştı.

Mardan Stadı'nda oynanan Beşiktaş-Konya Torku Şekerspor maçını izlemeye, Beşiktaş yönetiminden sadece Fahrettin Cüroğlu, Ahmet Akpınar ve Doğan Küçükemre geldi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, genç oyuncu Furkan Şeker'i ilk kez 11'e alırken, bir diğer genç oyuncu Atınç Nukan'ı da 16 kişilik maç kadrosuna dahil etti.

-BEŞİKTAŞ: 3 - KONYA TORKU ŞEKERSPOR: 2

Stat: Mardan

Hakemler: Hakan Özkan, Aleks Tasçıoğlu, Orkun Aktaş

Beşiktaş: Cenk, İbrahim Üzülmez, Erhan Güven, Ali Küçük, Furkan Şeker, Ersan Gülüm, Gutierrez, Aurelio, Tabata, Quaresma, Nobre

Konya Torku Şekerspor: Ali Melih, Mehmet, Süleyman, Hasan, Murat, Onur, Muhammet, Anıl, Yusuf, Ahmet, Cafercan

Goller: Dk. 10 Aurelio, Dk. 40 Guti, Dk 61 Fink (Beşiktaş), Dk. 74 Hasan, Dk. 82 Yusuf (Konya Torku Şekerspor)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor