Beşiktaş evinde Karabük'e takıldı

Beşiktaş, İBB'den sonra Kardemir Karabükspor'a da takıldı. Maçın hakemi Kamil Abitoğlu verdiği kararla maçın önüne çıktı. Kartal'ın net golünün verilmediği maçta verilmeyen penaltılar da vardı.MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)dakika 90+5: Beşiktaş atağında H

Beşiktaş evinde Karabük'e takıldı

Beşiktaş, İBB'den sonra Kardemir Karabükspor'a da takıldı. Maçın hakemi Kamil Abitoğlu verdiği kararla maçın önüne çıktı. Kartal'ın net golünün verilmediği maçta verilmeyen penaltılar da vardı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

dakika 90+5: Beşiktaş atağında Hilbert sağ kanattan ortasını yaptı. Nobre ceza alanı içinde kafayı vurdu. Top az farkla yandan auta çıktı.

dakika 90+2: Beşiktaş atağında Quaresma kale önünde kafayı vurdu. Kaleci Tomic topu köşeden çıkardı.

dakika 90: İnönü'de maça 6 dakika uzatma ilave edildi.

 dakika 87: Karabükspor'da Bülent Bal oyuna girdi. Hakan Özmert dışarı alındı.

 dakika 85: Karabükspor'da rakibini yere indiren Ragued sarı kartı gördü.

dakika 80: Beşiktaş atağında ceza alanı içine gelen topa Nobre kafayı vurdu. Kaleci Tomic topu köşeden çıkardı. Bu arada hakem Nobre'nin faul yaptığı belirtti.

 dakika 79: Beşiktaş'ta hakeme itiraz eden Quaresma sarı kartı gördü.

dakika 76: Beşiktaş atağında Almeida ceza çizgisi üzerinden sert vurdu. Üst direğe çarpan top çizgi üzerine vurdu. Beşiktaşlıların gol beklentisi var ancak maçın hakemi oyunu devam ettirdi.

dakika 73: Beşiktaş atağında Almeida ceza alanı içinde sol çaprazdan çok sert vurdu. Top az farkla üstten auta gitti.

dakika 72: Beşiktaş atağında Hilbert sağ kanattan etkili bir orta yaptı. Nobre penaltı noktası üzerinde yükseldi. Nobre'den önce Kaleci Tomic çıktı ve topu aldı.

dakika 71: Beşiktaş'ta Simao duran topu kullandı. Karabükspor savunması topu taca yolladı.

 dakika 64: Beşiktaş'ta rakibine sert giren İbrahim Üzülmez sarı kartı gördü.

 dakika 62: Karabükspor'da Bülent Kocabey oyundan alındı. Ragued oyuna dahil oldu.

 dakika 61: Beşiktaş'ta Fernandes yerini Quaresma'ya bıraktı.

 dakika 59: Beşiktaş atağında Simao'nun sol kanattan içeri kestiği topa ters bir vuruş yapan Deumi topu kendi ağlarına yolladı. İnönü'de skor 1-1 oldu.

dakika 58: Karabükspor atağında Emenike yine Beşiktaş savunmasının arkasına sarktı. Eemenike bu kez topu auta yolladı.

dakika 57: Beşiktaş atağında Nobre kale önünde müsait pozisyonda topla buluştu. Nobre topu Kaleci Tomic'e nişanladı.

 dakika 55: Karabükspor Emenike'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Karabükspor atağında Beşiktaş savunmasının arkasına sarkan Emenike Kaleci Hakan Arıkan'la karşı karşıya kaldığı pozisyonda yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

dakika 51: Karabükspor atağında Emenike ceza alanı içinde Kaleci Hakan Arıkan'ın müdahelesi ile yerde kaldı. Emenike penaltı bekledi. Maçın hakemi korneri işaret etti.

dakika 49: Beşiktaş'ta Simao tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullandı. Barajdan seken top taça çıktı.

 İkinci yarıya ev sahibi Beşiktaş başladı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

 İnönü'de ilk yarıdan gol sesi çıkmadı.

dakika 45: Karabükspor atağında Emenike sağ kanatta İbrahim Toraman şık bir çalımla sıyrıldı. Emenike çaprazdan sert vurdu. Top yan ağlarda kaldı.

dakika 41: Karabükspor atağında ceza alanı içindeki karambolde Bülent Kocabey kaleye bir metre mesafeden vurdu. Beşiktaş savunması son anda araya girdi ve topu uzaklaştırdı.

 dakika 40: Beşiktaş'ta Emenike'ye sert giren İbrahim Toraman sarı kartı gördü.

dakika 38: Karabükspor atağında Hakan Özmert arka direkte bomboş kaldı. Hakan Özmert vuruşunu yaptı. Kaleci Hakan Arıkan'ın ayağına çarpan top kornere çıktı. Çok net bir fırsattan daha yararlanamadı Kardemir Karabükspor..

dakika 36: Karabükspor atağında Emenike Sağ çaprazdan ceza alanı sokuldu. Emenike ceza sahası çizgisi üzerinde yerde kaldı. Maçın hakemi oyunu devam ettirdi.

dakika 34: Karabükspor atağında Hakan sağ kanattan ortasını yaptı. Arka direkte Bülent Kocabey'den çok kötü bir vuruş geldi.

dakika 30: Karabükspor atağında Bülent Kocabey sağ kanattan adrese teslim bir orta yaptı. İlhan Parlak'tan müsait pozisyonda etkisiz bir vuruş geldi.

 dakika 23: Karabükspor'da bir sarı kartta Hakan Söyler'e çıktı.

 dakika 21: Karabükspor'da Kerim Zengin rakibine sert girince sarı kartı gördü.

dakika 18: Beşiktaş atağında Almeida müsait pozisyonda topla buluştu. Almeida sonrasında çok kötü bir şut çekti. Top yandan auta çıktı.

dakika 17: Karabükspor atağında Bülent Kocabey sağ kanattan ortasını yaptı. Doğrudan kaleye yönelen topu son anda Kaleci Hakan aldı.

dakika 11: Beşiktaş atağında İbrahim Üzülmez ceza alanı içinde yerde kaldı. İbrahim Üzülmez penaltı bekledi. Maçın hakemi oyunu devam ettirdi. Trbinler hakemi ıslıkladı.

dakika 7: Karabükspor atağında Emenike ceza alanı içine girdi. Emenike sağ çaprazdan etkili bir şut çekti. Top uzak direğin dibinden auta gitti.

dakika 3: Beşiktaş atağında Nobre'nin pasında bir anda ceza alanı içinde boşta kalan Ekrem şut çekmek yerine Almeida'ya pas vermek istedi. Karabükspor savunması araya girdi ve topu kornere yolladı.

 Karşılaşmaya konuk ekip Kardemir Karabükspor başladı.

İLK 11'LER..!

BEŞİKTAŞ: Hakan, Ekrem, İ.Toraman, Sivok, İ.Üzülmez, Fernandes, Ernst, Hilbert, Simao, Nobre, Almeida

TEKNİK DİREKTÖR: Bernd Schuster

KARABÜKSPOR: Tomiç, Kerim, M.Hanifi, Deumi, Seriç, Bülent Kocabey, H.Özmert, H.Söyler, Birol, İlhan, Emenike

TEKNİK DİREKTÖR: Yücel İldiz

STAT: Fiyapı İnönü

SAAT: 16.00

YAYIN: Lig Tv

HAKEM: M. Kamil Habitoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler