Beşiktaş, Akhisar'ı farklı geçti!

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Akhisarspor karşı karşıya geldi.

Beşiktaş, Akhisar'ı farklı geçti!

Spor Toto Süper Lig'in ikinci devresinin ilk maçında Akhisarspor, Beşiktaş ile karşılaştı. Spor Toto Akhisar Stadı'nda oynanan mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetti.

Karşılaşmanın 23. dakikasında Dorukhan Toköz ile bulduğu golle 1-0 öne geçen Siyah Beyazlılar devreyi 1-0 önde kapadı. İkinci yarıya hızlı başlayan Beşiktaş 48'de Gökhan Gönül ile golü bulurken, 76'da Cyle Larin ile farkı 3'e çıkardı. Ev sahibi ekibin tek golü ise Sokol Cikaleshi'den geldi.

YABANCI KURALI UNUTULDU!

Akhisarspor TFF talimatnamesinde yer alan 12 yabancı kralını hiçe sayarak 21 kişilik kadrosunda 13 yabancı bulundurdu. Akhisarspor'n bu nedenle hükmen mağlup sayılması beklenirken; kulüp başkanı Hüseyin Eryüksel açıklamalarda bulundu. Eryüksel yaptığı açıklamada, "Malesef kural hatası oldu. Beşiktaş maçı başladıktan sonra 21 kişilik kadroda kaleci Lukac tribüne çıkarıldı. Ancak Lukac maç oynanırken tribüne çıkarıldığı için, Beşiktaş'ın itiraz etmesi durumunda Beşiktaş hükmen mağlup sayılacak.

"SÜPER LİG EKİBİNDEN BÜYÜK HATA! HÜKMEN MAĞLUP OLABİLİRLER..." HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

SPOR TOTO SÜPER LİG'DE PUAN DURUMU VE FİKSTÜR İÇİN TIKLAYINIZ!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor