Beşikdüzüspor şampiyon oldu

Amatör Lig 3. Grup takımlarından Beşikdüzüspor, deplasmanda Kalkanderespor ile 0-0 berabere kalarak şampiyon oldu ve 3. Lig'e yükseldi.Kalkandere İlçe Stadı'nda oynanan maçı Çetin Topuz, Muammer Uçar, Kasım Oyarçin yönetti. Şampiyonluk için Kalkanderespor

Beşikdüzüspor şampiyon oldu

Amatör Lig 3. Grup takımlarından Beşikdüzüspor, deplasmanda Kalkanderespor ile 0-0 berabere kalarak şampiyon oldu ve 3. Lig'e yükseldi.

Kalkandere İlçe Stadı'nda oynanan maçı Çetin Topuz, Muammer Uçar, Kasım Oyarçin yönetti.

Şampiyonluk için Kalkanderespor deplasmanından alacağı 1 puanın bile yettiği Beşikdüzüspor, kontrollü bir oyun sergilediği maçta eşitliği maçın sonuna kadar korumayı başardı ve 0-0 beraberlik sonucu aldığı 1 puanla şampiyonluğunu ilan etti.

Grupta Yomraspor ile şampiyonluk yarışında bulunan Beşikdüzüspor, ligi Yomraspor ile aynı puanda (48) bitirmesine karşın Yomraspor'a karşı elde ettiği ikili averaj üstünlüğüyle şampiyon oldu ve Spor Toto 3. Lig'in yeni ekiplerinden birisi olmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor