Bentley'in transferi bitiyor mu?

Çaykur Rizespor, transferde son noktayı koymak için yoğun çaba harcıyor. Uzun süredir golcü için temaslarını sürdüren ve Odd Grenland takımının golcüsü olan Bentley lakaplı Chukwuma Akabueze ile temasta olan Yeşil-Mavililer transferi bitirmeyi planlıyor.

Bentley'in transferi bitiyor mu?

Çaykur Rizespor, transferde son noktayı koymak için yoğun çaba harcıyor. Uzun süredir golcü için temaslarını sürdüren ve Odd Grenland takımının golcüsü olan Bentley lakaplı Chukwuma Akabueze ile temasta olan Yeşil-Mavililer transferi bitirmeyi planlıyor. Daha önce kendisiyle her konuda anlaşmaya vardıkları Nijeryalı oyuncunun kulübü Odd Grenland ile bonservisi konusunda anlaşma sağlayamayan Rizespor bu kez Bentley’e imza attırmayı hedefliyor.

Rizespor’un 21 yaşındaki oyuncunun bonservisi için önce 180 bin önerip sonra bunu 300 bin Avro’ya çıkarmasının ardından Norveç ekibinin piyasa yapması ve bedeli yukarıya çekmeye çalışmasından dolayı transfer beklemeye alınmıştı. Fakat teknik direktörün istediği özellikte bir golcü bulamayan yöneticiler kendilerinin de almak için büyük uğraş verdikleri Bentley için tüm kozlarını oynarken tamamen bu transfere odaklandılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler