'Ben Trabzonspor'da mutluyum'

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonsporlu futbolcular ve teknik heyet, barbekü partisinde basın mensuplarıyla biraraya geldi.Partinin ardından açıklamalarda bulunan Ceyhun Gülselam, kampın sonuna geldikleri

'Ben Trabzonspor'da mutluyum'

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı için hazırlıklarını Antalya'da sürdüren Trabzonsporlu futbolcular ve teknik heyet, barbekü partisinde basın mensuplarıyla biraraya geldi.

Partinin ardından açıklamalarda bulunan Ceyhun Gülselam, kampın sonuna geldiklerini belirterek, "İyi bir kamp dönemi geçirdik. Bu sene hedefimiz şampiyonluk. İyi yoldayız. Lideriz şu an; onun keyfini çıkarıyoruz. Ama biz maçtan maça düşünüyoruz. Salı günü de önümüzde önemli bir kupa maçı var. O maçtan galip gelip öncelikle lig başlamadankupada tur atlayıp Ankaragücü maçına odaklanmak istiyoruz." şeklinde konuştu.

Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Ceyhun, sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı yönünde ise şunları söyledi: "Görüşmeler devam ediyor. İnşalllah iki taraf için de hayırlı olur. Ben Trabzonspor'da mutluyum; dediğim gibi iki taraf için de hayırlısı olsun."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor