Ben böyle sevgi görmedim

Trabzonspor'un Polonyalı futbolcusu Piotr Brozek, Beşiktaş maçının ardından taraftarların gece saat 02.30'a kadar tesisler girişinde eğlenmesinin inanılmaz bir olay olduğunu söyledi.Piotr, daha önce bu tür coşku gösterilerine fazla şahit olmadığını belirt

Ben böyle sevgi görmedim

Trabzonspor'un Polonyalı futbolcusu Piotr Brozek, Beşiktaş maçının ardından taraftarların gece saat 02.30'a kadar tesisler girişinde eğlenmesinin inanılmaz bir olay olduğunu söyledi.

Piotr, daha önce bu tür coşku gösterilerine fazla şahit olmadığını belirterek, "Onların coşkusunu görünce ne kadar önemli bir galibiyet aldığımızın bir kez daha farkına varmış oldum. Şimdiden sezon sonunda yaşanabilecek coşkuyu hayal etmeye çalışıyorum. Ama o coşkuyu tahmin etmek sanırım mümkün olmayacak. O anı yaşayıp görmek istiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler