Bekiroğlu: Şampiyon olacağız

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Tuncay Bekiroğlu, sahada emek harcayarak alın teriyle şampiyon olmayı istediklerini söyledi.Sakarya Üniversitesi Trabzonlular Topluluğu'nca Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen söyleşiye Trabzonspor Kulübü

Bekiroğlu: Şampiyon olacağız

Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Tuncay Bekiroğlu, sahada emek harcayarak alın teriyle şampiyon olmayı istediklerini söyledi.

Sakarya Üniversitesi Trabzonlular Topluluğu'nca Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen söyleşiye Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Tuncay Bekiroğlu, Ümit Milli Takımın eski teknik direktörü Hami Mandıralı ve yazar Ergun Ata katıldı.

Söyleşide yöneltilen bir soru üzerine konuşan Bekiroğlu, şampiyonluk yolunda asla hakları olmayan bir şeye tenezzül etmeyeceklerini belirtti. Başarıya giden yolda her şeyin mübah olmadığını anlatan Bekiroğlu, şöyle konuştu:

"Biz ne pahasına olursa olsun, 'her tür sahtekârlığı yapalım', 'her türlü çelmeyi takalım, şampiyon olalım'diyen bir kulüp olmadık, olmayacağız. Biz hocamızın söylediği gibi sahada doğruları yapacağız. Rakiplerimizin usullerini kullanmayacağız. Sahada terimizle şampiyon olacağız. Ancak böyle bir şampiyonluğun Trabzon halkını tatmin edeceğini düşünüyorum. Siz Trabzonlular kabul ediyormusunuz? Bizim başkanımız hakem odasını basarak bir sonraki maçı alalım. Biz Trabzonluluğa yakışır şeyler yapacağız. Trabzon kültürüne, değerlerine göre hareket edeceğiz. Ama sahada emeğimizi dökeceğiz." diyerek sözlerini bitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor