Baysal İnşaat Düzyurtspor’da hedef en az Play-off

Baysal İnşaat Düzyurtspor yeni sezon öncesi basın toplantısı düzenledi.

Baysal İnşaat Düzyurtspor’da hedef en az Play-off

Trabzon ekiplerinden Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Baysal İnşaat Düzyurtspor yeni sezona iddialı giriyor. Teknik Direktör Ömer Ortakudaş en az Play-off oynamayı düşündüklerini bildirdi.


Kalkınma Mahallesinde Ca’Full Kafede düzenlenen basın toplantısına Baysal inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Harun Baysal, Başkan Yardımcısı Celal Bayram, Futbol Şube Sorumlusu İlter Karaağaç, Teknik Direktör Ömer Ortakudaş katıldı.

Baysal İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Harun Baysal, yaptığı açıklamada, “Amatör ruhla devam eden bölgemizin güzide bir takımı. Şirket olarak kendilerine katkı sağladık. Sponsor olduk. Kulüplerimizi desteklememiz lazım. Düzyurtspor hala köy takımı olarak görülüyor ama Trabzon’a mal olmuş bir takım. Diğer takımlara verdiğiniz değeri bize de göstermenizi rica ediyoruz. Yıllardan beri sporun içindeyiz. Seviyoruz Konumumuz itibari ile böyle bir şey hasıl oldu” dedi.

Başkan Yardımcısı Celal Bayram, Takımı gençleştirme yoluna gittiklerini belirterek, “Takımı geçen sene aldığımız kararla gençleştirme yoluna gittik. Bunda da başarılı olduğumuzu gördük. 3-4 noksanla gücü belli oranda olan takımların olduğu gibi istediğimizi başaramadık ama busene en az play-off olarak görüyorum. Noksanlarımız olabilir. İyi istediğimiz futbolcuları olduğunda şampiyonlukta olabilir. Nokta transfer yapacağız. Gençleri değerlendirip başarılı bir sezon geçirmeyi istiyoruz. Çocukların idmanlarda geçen seneden daha gayretli olduğunu gördü. Üstüne katarak bir gelişme içindeyiz. Geçen seneden daha iyi bir sezon olacağını söyleyebilirim” ifadelerini kullandı.

Futbol Şube Sorumlusu İlter Karaağaç açıklamasında, “Sponsorlar kulüplere çok fazla güvenmiyor. Kendi verdiği meblağı kulüp yöneticilerinin savurduğunu düşünüyor. Bizde Sponsordan gelen maddi desteği en ekonomik ve doğru şekilde kullanmaya özen gösteriyoruz” dedi.

3 TRANSFER YAPTIK

Baysal İnşaat Düzyurtspor’un Teknik Direktörü Ömer Ortakudaş, “Şuanda 3 transfer yaptık. Bunlar Ali Kemal Başaran, Nurullah Dağaşan, Erdinç Gedikli. Onların haricinde seçmelerden oyuncular var. 3’ünü profesyonel yapacağım ve A2 ile yapacağımızı hazırlık maçı sonrasında karar vereceğim. Gönderdiğimiz isimler var. Bizim Trabzon’da tutamayacağımızı rakamlara başka takımlara gittiler” dedi.

AMATÖRDE PARANIN KONUŞULMASI ÇOK YANLIŞ

Ortakudaş, Trabzon’daki amatör yapıyla iligli yaptığı açıklamada “Amatörde paranın konuşulması çok yanlış bir olay. Bu tamamen yöneticilerin hatasıdır. Amatör futbolcular Süper amatöre gelinceye kadar 19-20 yaş grubunu yetişmesi ve 2. 3. lige transfer yapılması gereken oyunculardır. Ama ben şuanda oyuncu bulamıyorum. Ben daha önceden gördüğüm oyuncuları amatörde hala görüyorum. Bazı kulüp yöneticileri takımları şampiyon olsun diye bazı işler yapıyorlar. 17 oyuncuyu geçen yıl profesyonel yaptık. Çok büyük transfer teklifi geldi. Ben bırakmadım. 2. Lig ekiplerinden teklifler var. Bizde bir yıl daha oynasın sonra değerlendireceğiz Daha gelişmeleri lazım” şeklinde konuştu.
  
ALTYAPILAR İYİ İLERLEMİYOR

Altyapı konusunda da açıklamalarda bulunan Ömer Ortakudaş, “Altyapıdan biz geçen yıl 2-3 oyuncu aldık. Bu yıl alamadık. Oyuncuları belli bir döneme kadar yetiştiriyorsun. Sonra üniversite ve okul hayatı başlıyor. Zaten zeki oyuncular iyi futbol oynuyor ve üniversite sınavlarını da kazanıyor. Trabzon’da kalanlar kalıyor kalmayanlar Trabzon dışına gidiyor. Çok iyi oyuncularda Trabzonspor alıyor. 2 oyuncu verdik. Çok sağlıklı bir şekilde devam etmiyor altyapılar” dedi.

BU YIL EN AZ PLAY-OFF DÜŞÜNÜYORUZ

Teknik Direktör Ömer Ortakudaş, gelecek sezonla ilgili en az Play-off oynamak istediklerini belirterek, “Geçen yıldan çıkış yapan oyuncularımız var. Onların dışında 2. Derece çıkış yapan oyuncularımız var. Bunların yanına bazı takviyeler yapık. Bu oyuncuların performansı ile play-off yapmak istiyor. Onlar buradan PTT 1. Lige zıplamak istiyor. Onların düşüncelerine saygı gösteriyoruz. Onlar kendilerini göstermek istiyor. Bu yıl bir aksilikten kaçırdık Play-Off’u. Bu yıl en az play-off düşünüyoruz. Kadro yapımızı oluşturduk. Üst liglerden belki bir oyuncu daha alırız. Hafta sonuna kadar Trabzon’da sonra Erzurum’da kampa gireceğiz. 4 hazırlık maçı ile sezona başlayacağız” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor