Batuhan'ın evinde silah sesleri!

Eskişehirsporlu Batuhan Karadeniz'in gece yarısı evinin önünde atılan 8 el silah atılması korkulu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Gece silah sesleriyle uyanan Batuhan'ın komşuları ve sitenin yöneticisinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk e

Batuhan'ın evinde silah sesleri!

Eskişehirsporlu Batuhan Karadeniz'in gece yarısı evinin önünde atılan 8 el silah atılması korkulu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Gece silah sesleriyle uyanan Batuhan'ın komşuları ve sitenin yöneticisinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi.

Olay sırasında Batuhan evde olmasına rağmen dışarı çıkmadı, tüm ısrarlara rağmen bilgisine başvurmak isteyen polise kapısını açmadı.Gece yapılan incelemede, evin bahçe ve çevresinde kovan bulamayan polis, bugün yeniden bölgeye gelerek araştırma yaptı. Fakat her hangi atılmış bir mermi bulamadı. Gerekli tutanağı tutan polis, şimdi 8 el silah atan şahıs veya şahısları arıyor.

Olay, geceleyin Bursa Yolu Yenişehir Konakları Gordion Evleri Çarşı Sokak'ta futbolcu Batuhan Karadeniz'in ikamet ettiği villanın önünde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, 01.45 sularında Batuhan'ın kaldığı villanın önünde 8 el silah atıldı. Batuhan'ın evde olduğu sırada meydana gelen olayı duyan komşuları ve sitenin yöneticisi durumu polise bildirdi. Kısa sürede bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis görgü tanıklarının ifadesini alırken Batuhan'ın villasının bahçesi ile evin önünden geçen sokakta yaptığı incelemede her hangi bir mermi kovanı bulamadı. Batuhan, bilgisine başvurmak için evine gelen polislere de kapısını açmadı, dışarıya çıkmadı.

Bunun üzerine bugün yeniden bölgeye giden polis, gündüz gözüyle Batuhan'ın villasının bahçesi ile evinin önünden geçen sokakta gündüz mermi kovanı araştırması yaptı. Fakat yapılan incelemede, her hangi atılmış bir mermi kovanına ulaşılmadı. Bir tutanak tutan polis, olayla ilgi soruşturma başlatıldı.

Bu arada, silahı Batuhan'ın evinin balkon veya terasından kendisinin atmış olabileceği iddia ediliyor.

Polisin bu yönde de çalışma yaptığı kaydedildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor