Batuhan'a çirkin benzetme!

İngiltere Premier Ligi, Digitürk'ün ücretli kanalı Spormax'te yayınlanıyor. Dün Newcastle United ile lig ikincisi Chelsea'yi karşı karşıya getiren maç da yine Spormax kanalından canlı olarak izlendi. Ancak karşılaşmayı tecrübeli spiker Melih Şendil ile bi

Batuhan'a çirkin benzetme!

İngiltere Premier Ligi, Digitürk'ün ücretli kanalı Spormax'te yayınlanıyor.

Dün Newcastle United ile lig ikincisi Chelsea'yi karşı karşıya getiren maç da yine Spormax kanalından canlı olarak izlendi.

Ancak karşılaşmayı tecrübeli spiker Melih Şendil ile birlikte yorumlayan Spormax yorumcusu, maç içinde Batuhan Karadeniz hakkında çirkin bir ithamda bulundu.

Newcastle United'ın tek golünü atan Andy Carroll için, "İngiltere'nin Batuhan Karadeniz'i" yakıştırmasını yapan yorumcu, "Saha içi ve saha dışı yaşadıkları birbirlerine çok benziyor" dedi.

Ancak bu alakasız benzetmeyi ekran başındaki seyirciler hayretle dinledi. Batuhan gibi hava toplarında etkili bir isim olan Carroll'ın tecavüz davalarına karıştığını iddia eden yorumcu, Türk futbolcumuzla - İngiliz futbolcuyu bu konuda bir tutarak, skandal bir benzetme yaptı.

İşin ilginç yanı birçok defa gözaltına alınan Andy Carroll'ın, tecavüz iddiasıyla tutuklanmışlığı yok. "Halen 1 tecavüz davasından takım arkadaşı Kevin Nolan'la yargılanıyor" şeklinde açıklama yapan yorumcu, bu davanın kokain kullanmaktan dolayı sürdüğünü, son olarak da Carroll'ın bir kıza tecavüz değil, darp ettiğini bilmiyor olsa gerek.

Andy Carroll'a benzetilen Batuhan Karadeniz ise trafik kurallarına uymadığı için cezaya tabi tutulmuş, ayrıca 1 kişi tarafından tehdit edildiğini iddia ederek karakola kendisi başvurmuştu.

Andy Carroll'ın golüyle 1-0 öne geçen Newcastle United, Chelsea ile 1-1 berabere kalmıştı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler