Batuhan yine ortalığı karıştırdı!

Trabzonspor maçı öncesi arkadaşları kamptayken o, mutlu (!) olduğu yerlerde, barlarda sabahladı, polislerle kapıştı.Türk Futbolu’nun gelecekteki en önemli yıldızlarından birisi olarak gösterilirken, o saha dışı olaylarıyla gündeme gelmeyi tercih etti. Her

Batuhan yine ortalığı karıştırdı!

Trabzonspor maçı öncesi arkadaşları kamptayken o, mutlu (!) olduğu yerlerde, barlarda sabahladı, polislerle kapıştı.

Türk Futbolu’nun gelecekteki en önemli yıldızlarından birisi olarak gösterilirken, o saha dışı olaylarıyla gündeme gelmeyi tercih etti. Herkesin futbol yeteneğini ve attığı golleri konuşmak istediği Batuhan Karadeniz, yine özel hayatıyla gündeme gelmeyi başardı. Başkan Halil Ünal’ın ısrarcı olduğu ve Eskişehirspor’a transfer ettiği 20 yaşındaki golcü, Kırmızı-Siyahlı kulübe geldikten sonra ardı ardına birçok olaya karıştı. Alkollü araç kullanan, ehliyetini kaptırıp, daha sonra başka bir olaydan karakolluk olan genç futbolcu, yine ortalığı birbirine kattı. Sakatlığını bahane ederek A Milli Takım’ın Hollanda ile oynadığı hazırlık maçı kadrosuna gitmeyen, ardından performans düşüklüğü gerekçesiyle hocası Bülent Uygun tarafından kadro dışı bırakılan Batuhan, geçen haftaki Trabzonspor maçı öncesi Eskişehir’i karıştırdı. Arkadaşlarının kampta olduğu sırada Batuhan, bir barda aşırı alkol alıp, ardından emniyet güçleriyle tartıştı ve ehliyetini kaptırdı. Ardından arkadaşlarıyla birlikte başka bir gece kulübüne gitti. Burada diğer müşterilere rahatsızlık verdiği belirtilen Batuhan’ın kendisinden rahatsız olanlara küfür ettiği ve tehditlerde bulunduğu da iddia edildi. Yaşananlardan sonra Es Es’in hocası Bülent Uygun’un yıldız oyuncuya 20 bin dolar para cezası verdiğini açıklarken, Başkan Halil Ünal’ın bu konudaki kararının henüz netleşmediği ifade edildi.

Son karar başkanın

Olaylara son noktayı kulübün basın sözcüsü Erdal Şahbaz koydu: Batuhan’ı büyük umutlarla aldık, ancak karşılığını veremediği ortada. Sonuç olarak ondan sadece Başkan Halil Ünal sorumludur. Başkanımız ne derse, Batuhan konusunda o olur.”

Batuhan’ın vukuatları...

1-Ertuğrul Sağlam döneminde, Kadıköy’deki Fenerbahçe derbisinde bomboş durumdaki Higuain’e pas vermedi. Açıklaması netti: Kral yapmayacaksın, kral olacaksın.

2-Denizli’nin isteğiyle Eskişehir’e gönderildi. Hocası ona, “Gelecek sezon güçlü bir şekilde dönmeni istiyorum” dedi. Batuhan ise, “Ben dönerim, ama sen burada olur musun bilemem” yanıtını verdi.

3-Eskişehir’deki ilk antrenmanında, “Denizli’yle Beşiktaş şampiyon olamaz. Sağdaki adamı solda, soldaki adamı sağda oynatıyor” dedi.

4-Eskişehir forması giyerken, Fenerbahçe maçı öncesinde kamptan kaçtı ve bir gece kulübünde boy gösterdi.

5-Beşiktaş’a geri döndü, devre arası kampı öncesinde kayıplara karıştı. Antrenmanlara çıkmadı, kendisinden haber alınamadı.

6-Eskişehir’e imza attı, yine açıklamalarıyla dikkat çekti: Beşiktaş beni gönderdi, layık değilmişim demek ki. İbrahimoviç’i alırlar.

7-Lig TV’ye verdiği röpartajda, trafik kurallarına uymadığını üstüne basa basa söyledi.

8-Eskişehirspor, Batuhan’ı durdurmak için zırhlı araç ve şöför tahsil etti. Her yere onunla gidip geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor