Basket değil futbol maçı bu!

Illogan RBL Reserves takımı, ilk yarısını 24-0 önde kapattığı maçtan 55-0 gibi tarihi bir skorla galip ayrıldı.Rekor galibiyete imza atan takımda Luke Abbott-Smith isimli futbolcu 10 gol atarken, bir futbolcu 8, bir futbolcu 7, üç futbolcu 6, üç futbolcu

Basket değil futbol maçı bu!

Illogan RBL Reserves takımı, ilk yarısını 24-0 önde kapattığı maçtan 55-0 gibi tarihi bir skorla galip ayrıldı.
Rekor galibiyete imza atan takımda Luke Abbott-Smith isimli futbolcu 10 gol atarken, bir futbolcu 8, bir futbolcu 7, üç futbolcu 6, üç futbolcu 3, birer futbolcu da 2 ve 1 gol kaydetti.
Geçen sezon sonunda birçok oyuncusunu kaybeden ve Illogan RBL Reserves karşısında da sahaya 7 futbolcuyla çıkan (kalecisi de yok) Madron, bu sonuçla yaptığı son 9 maçta 150 gol yemiş oldu. Madron bu maçlarda attığı gol sayısı ise 2'de kaldı.
Illogan RBL Reserves takımı, aldığı bu sonuca rağmen tarihin en farklı ikinci galibiyetine imza atmış oldu.
Zira, 2002'de Madagaskar ekibi Stade Olympique L'Emryne, şampiyon AS Adema karşısında kendi kalesine 149 gol attı. Bu ilginç girişimin nedeni ise bir önceki maçta hakemin verdiği kararları protesto etmek içindi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler