Başkan'da Hamburg seferi!

Almanya Hamburg Trabzonlular ve Trabzonspor Derneği’nin organize ettiği birlik ve beraberlik gecesine katılan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu gurbette yaşayan vatandaşlarla birlikte oldu.Dayanışma gecesinde Trabzon’u çağdaş ve modern

Başkan'da Hamburg seferi!

Almanya Hamburg Trabzonlular ve Trabzonspor Derneği’nin organize ettiği birlik ve beraberlik gecesine katılan Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu gurbette yaşayan vatandaşlarla birlikte oldu.

Dayanışma gecesinde Trabzon’u çağdaş ve modern bir kent haline getirmek için yaptıkları çalışmalar hakkında sunum yapan Gümrükçüoğlu seçim öncesi Trabzonlular’a verdikleri sözleri gerçekleştirmek için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Başkan Gümrükçüoğlu yaptıkları çalışmalarda gurbette yaşayan vatandaşların da görüş ve önerilerinin kendileri için önemli olduğunu vurguladı. Hamburg Trabzonlular ve Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı İlhan Yılmaz ise düzenledikleri birlik, beraberlik ve dayanışma gecesinde kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür ederek “Başkanımızdan isteğimiz bundan sonra da yapacağımız etkinliklerde bizleri yalnız bırakmamaları. Bizler gurbette yaşasak da her zaman memleket hasreti çekmekteyiz. Başkanımızın yaptığı sunumlardan da anlaşılacağı gibi Trabzon’un her geçen gün daha da gelişmesi gurbette yaşayan Trabzonlular olarak bizleri mutlu etmektedir” diye konuştu.

Başkan Gümrükçüoğlu Hamburg Trabzonlular ve Trabzonsporlular Derneği’ne Trabzonspor futbolcularının imzaladığı üç adet forma ile bir adet kemençe hediye ederek, dernekte bulunan Trabzonspor bayrağını imzaladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor