Başkan TS onur üyesi oldu

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzonspor Kulübü tarafından onur üyesi yapıldı. Başkan Gümrükçüoğlu’na Trabzonspor onur üyeliği belgesini Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak verdi.Özbak, Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Tr

Başkan TS onur üyesi oldu

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzonspor Kulübü tarafından onur üyesi yapıldı. Başkan Gümrükçüoğlu’na Trabzonspor onur üyeliği belgesini Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Ali Özbak verdi.

Özbak, Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Ergin Aydın, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali ve meclis üyesi Fahrettin Aksoy’un da katıldığı ziyarette, onur üyeliğinin kulübe çeşitli alanlarda hizmet vermiş kişilere verildiğini belirterek, “Belediye başkanımız bugüne kadar üzerine düşeni yerine getirmiş olmakla birlikte bu belgeyle beraber yükü biraz daha ağırlaşacaktır. Başkan Gümrükçüoğlu’nun Trabzonspor’a katkılarının bundan sonra da artarak devam edeceğine inanıyorum” diye konuştu.

 

Trabzonspor onur üyeliğine layık görülmesinin kendisi için büyük bir şeref olduğunu ifade eden Başkan Gümrüçküoğlu, “Trabzonspor gerçekten şehrimizin tanınmasında bir markadır. Trabzon’un ismini Avrupa’da ve dünyada duyulmasında Trabzonspor’umuz önemli bir unsur olmuştur. 2010-2011 sezonunda şampiyonluğa koşarken onur üyeliği benim için ve önemli bir hatıra ve kayıt düşümü olacaktır. Trabzonspor’un başarısı için her zaman takımımızın yanında ve hizmetindeyiz. Hassasiyetlerinden dolayı Trabzonspor Divan Başkanlığı ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor