Başkan 'Transferi Kapattık'

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'un kulüp başkanı Paşa Koç, Trabzon Yalıspor'dan Yetkin Demir'i alarak transferi sonlandırdıklarını söyledi.      Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mehmet Cihan, Yalçın Şişik ve Burak Baş'ı daha önce

Başkan 'Transferi Kapattık'

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Arsinspor'un kulüp başkanı Paşa Koç, Trabzon Yalıspor'dan Yetkin Demir'i alarak transferi sonlandırdıklarını söyledi.

     Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Mehmet Cihan, Yalçın Şişik ve Burak Baş'ı daha önce kadrolarına kattıklarını belirterek, ''Son olarak da Trabzon Yalıspor ile yollarını ayıran Yetkin Demir'i de alarak transferi sonlandırdık'' dedi.

     Yetkin'in Arsinspor'a faydalı olacağına inandıklarını ifade eden Koç, ''Kadromuz bu transfer ile 27 oldu. Bu nedenle transferi şimdilik noktaladık, fakat teknik direktörümüz Orhan Cinemre, Antalya kampında futbolcuları görme imkanı bulacak. Transfere ihtiyaç duyarsa bu konuda gerekeni yaparız'' diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor