Başkan Şener uyardı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, maçlar oynanmadan, rakiplerinizi yenmeden şampiyon olunamayacağını belirterek bu aşamada şampiyonluğu ancak temenni edebileceklerini söyledi. Şampiyonluğu konuşmanın henüz erken olduğunu kaydeden Trabzonspor Başkanı Sadri

Başkan Şener uyardı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, maçlar oynanmadan, rakiplerinizi yenmeden şampiyon olunamayacağını belirterek bu aşamada şampiyonluğu ancak temenni edebileceklerini söyledi.
 

Şampiyonluğu konuşmanın henüz erken olduğunu kaydeden Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Maçları oynamadan, rakiplerinizi yenmeden nasıl şampiyon olunacak? Bu futbol. Yeniliyorsunuz, berabere kalıyorsunuz. Sahamız da Eskişehirspor'a puan verdik, hesapta bu yoktu. Bunun gibi maçlar yine olabilir. Çok iyi bir kadorumuz ve hocamız var. Bunu herkes kabul ediyor. Şampiyonluğun en büyük adaylarından birisi olduğumuzu da söyleyebilirim. Lig devam ediyor ve önümüzde oynayacağımız çok maç var" dedi.
 

"Transfer için izlettiğimiz bir çok oyuncu var" diyen Sadri Şener, "Takip edilen bir çok oyuncu var. Şenol Güneş bu konuda henüz bize bir şey söylemedi. Ligde kalan maçların geçmesini bekliyor her halde. Gündemin değişmesini istemiyor diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.
 

Sadri Şener, Selçuk İnan ve Jaja'nın yükselen formu ile ilgili olarak ise "Selçuk bizim çok sevdiğimiz ve Trabzon'da Selçuk olan bir futbolcu. Takım kaptanlığı da yapıyor. Avrupa'ya gitmek isterse tabi ki yardımcı olacağız ama daha Trabzon'da yapması gereken çok hizmetler olduğuna inanıyorum. Jaja ise eleştiriler altında alınan bir futbolcuydu. Sonra eleştiriler unutuldu. Çok klas bir futbolcu. Kendine güveniyor. Sözleşmesine 15 milyon Avro getirirsem giderim maddesi koydurdu. Demek kendine güveniyor. 3 büyüklerden teklif gelirse vermem. Rakibime niye oyuncu vereyim ki. Gereği yok böyle bir şeye ihtiyacımız da zaten yok" ifadelerini kullandı.
 

Başkan olarak futbolcularla konuşmanın tarzı olmadığını kaydeden Şener, "Bu hocamızın görevidir ve tam yetkilidir. Engin Baytar bazen yoldan çıkıyor ama git gide iyileşiyor ve yola giriyor. Yetişme tarzı böyle. Hocalık da zor olan bu tip oyuncuları yola sokmak. Yoksa son derece şık, son derece beyefendi bir futbolcuyla uğraşmak kolay bir iş. Şenol hoca da iyi biliyor bu işleri. Engin'i Türk futboluna kazandıracağına inanıyorum" diye konuştu
 

Teofilo konusu FİFA'lık bir konu olduğunu belirten Şener, "Devre arasında menejerinden veya kendisinde gerekli açıklamalarnın geleceğini düşünüyorum" dedi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor