Başkan Şener konuştu

Şener, yöneticiler Mahmut Aksu ve Mehmet Tunç'un transfer görüşmeleri için yurt dışında bulunduğunu belirterek, "Marko Pantelic transferinin gerçekleşmesini ben de çok istiyorum. Tecrübeli bir oyuncu ve bize katkı yapacaktır. Bonservisi elinde. Ancak bons

Başkan Şener konuştu

Şener, yöneticiler Mahmut Aksu ve Mehmet Tunç'un transfer görüşmeleri için yurt dışında bulunduğunu belirterek, "Marko Pantelic transferinin gerçekleşmesini ben de çok istiyorum. Tecrübeli bir oyuncu ve bize katkı yapacaktır. Bonservisi elinde. Ancak bonservisi elinde olduğu için bu kez de çok para istiyor. Şu anda görüşmelerimiz sürüyor. Bunun dışında Polonyalı stoper için yöneticimiz Mahmut Aksu, Wisla Krakow yönetimi ile görüşmeye gitti. O transferin de gerçekleşeceğini düşünüyorum. Daha sonra yurt içindeki transfer çalışmalarına yoğunlaşacağız. Vederson, Fenerbahçe ile bir görüşme yapacak ardından bizimle görüşecek. Anlaşırsak bu transfer gerçekleşir" diye konuştu.

 

AZİZ YILDIRIM'A CEVAP 

Bu arada Genel Sayman Mahmut Aksu'nun Polonyalı stoper Glowacki'yi Trabzon'a gelmeye ikna ettiği ve transferin bir iki gün içerisinde kesinlik kazanacağı belirtildi.

Bu arada Şener, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, 'Türkiye'de tek büyük var, o da Fenerbahçe' ifadesine esprili bir şekilde cevap vererek, "Fenerbahçe tek büyük olabilir ama en büyük Trabzonspor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor