Başkan Sadri Şener konuştu...

Ligde kalan 8 haftayı en iyi şekilde değerlendirip şampiyonluk kupasını kaldırmak istediklerini belirten Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Borsa yükünden kurtulduktan sonra maddi anlamda da ciddi bir şekilde rahatladık. Artık futbol takımına çok daha fazl

Başkan Sadri Şener konuştu...

Ligde kalan 8 haftayı en iyi şekilde değerlendirip şampiyonluk kupasını kaldırmak istediklerini belirten Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, "Borsa yükünden kurtulduktan sonra maddi anlamda da ciddi bir şekilde rahatladık. Artık futbol takımına çok daha fazla zaman ayırıp, önemli işler başarabiliriz. Kalan haftalarda kaybetmediğimiz taktirde şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimizi düşünüyoruz. 

Çünkü Fenerbahçe puan kaybedecek ve şampiyon olamayacak. İkinci yarıya kötü bir başlangıç yaptık ve bu süreci atlattık. Şimdi çıkışımızı son haftaya kadar sürdüreceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler