Başkan Örs rakip için ne dedi

Bank Asya Ligi'ne çıkma mücadelesi veren Karadenizspor'un Başkanı Hüseyin Örs haber61.net'e açıklamalarda bulundu.Hüseyin Örs haber61.net'e yaptığı açıklamada "Trabzonspor'un Pilot Takım uygulaması Türkiye Liglerinde yapılan en doğru pilot takım uygulamas

Başkan Örs rakip için ne dedi

Bank Asya Ligi'ne çıkma mücadelesi veren Karadenizspor'un Başkanı Hüseyin Örs haber61.net'e açıklamalarda bulundu.

Hüseyin Örs haber61.net'e yaptığı açıklamada "Trabzonspor'un Pilot Takım uygulaması Türkiye Liglerinde yapılan en doğru pilot takım uygulamasıdır. Alt yapıdan yetişen yetenekli gençlerin A Takıma kazandırılması sürecinde ara takım vazifesi gören Karadenizspor Ekstra Play-Off'a katılarak gücünü ispatlamıştır. Tamamı Trabzon alt yapısından yetişen genç bir kadro ile mücadele ediyoruz. Türkiye profosyonel liglerinin en genç takımı ünvanına sahip olan Karadenizspor, Çorumspor'u eleyerek Bank Asya Ligi'ne bir adım daha yaklaşmıştır. Trabzon Futbolunun kendi öz kaynaklarından beslenme sürecinin bir göstergesi olan takımıma, oyuncularıma inancım ve güvenim tamdır.Bu genç yeteneklere destek olmalıyız. Tüm Trabzonlu futbol severlere bu güne kadar vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzde ki Perşembe günü akşamı TKİ Tavşanlı Linyitspor ile oynayacağız. Rakibin kim olduğu bizim için önemli değil. İnşallah Trabzon'a, Trabzonlu futbolseverlere galibiyet sevincini yaşatarak Finale kalırız." dedi.

İlgili Haber:

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor