Başkan Genç’ten Muharrem Usta’ya çağrı “Aramızda görelim artık”

Başkan Ahmet Metin Genç önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Genç’ten Muharrem Usta’ya çağrı “Aramızda görelim artık”

Haber61 - Spor Servisi - Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç katıldığı toplantıda Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’ya çağrı yaparak, “Başkanımızı bu tür organizasyonlarda görelim artık” dedi.


Başkan Genç Türkiye Faal Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi tarafından düzenlenen toplantıya katıldı. Burada konuşma yapan Başkan Genç toplantıya katıldığı için gururlu ve mutlu olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı;

HİZMET ETME ORTAK MÜKELLEFİYETİMİZ VAR

“Burada olan bütün kesimler Trabzon futbolu için bir bileşendir. Ben kendimi Ortahisar Belediye Başkanı olarak da bu bileşenlerin arasında görmek istiyorum. Bizim şehrimize anlam kazandıran burada bulunan değerli hocalarımız olduğu gibi, biraz öncede rahmet ve minnetle andığımız başka Kadir Özcan Hocamız olmak üzere hepsini bir kez daha rahmetle anıyoruz. Onların başlatmış olduğu ve Trabzon’a futbolla ayrı bir anlam kazandıran bu ortak değerimize hepimizin hizmet etme ortak mükellefiyetimiz var. Biz de bir belediye olarak işin bir tarafında olmak zorundayız. Bu bilinçle Belediye başkanlığı yürütmek istiyorum. Şunu da öz eleştiri olarak ifade etmek isterim ki henüz bu kurumsal kimliğe kavuşamadığımız halde elimizden gelen bütün imkânlarla beraber amatör kulüplerimize biraz önce geldi Soğuksuspor’umuzun saha talebi var. Trabzon’da semt sahalarının kapanması değil daha fazla açılması lazım. Değerli meclis üyesi arkadaşımız var onlarda çok başarılı bir şekilde bu işleri yürütüyorlar. El birliği ile bu işlerle bizim de ilgilenmemiz lazım. Kavalaspor’umuza söz vermiştik onu yerine getiriyoruz. Soğuksuspor’umuza da elimizden ne geliyorsa katkıyı sağlayacağız.

BAŞKANIMIZI BU TÜR ORGANİZASYONLARDA GÖRELİM ARTIK

Trabzon’da futbola hizmet etmiş eden ve o heyecanda olan, aktif görevde olmasa bile heyecanını kaybetmeden devam eden çok değerli başkanlarımız ve hocalarımızla bulunduğu bu güzel toplantıda bu müşterek çatının başkanının Sayın Muharrem Usta’nın da olması gerekir. Asbaşkanımız burada. Kulüp adına temsilde bir problem yok. Ama ben Kulüp başkanımızın da bu toplantılar da olması gerektiğini düşünüyorum. Bu çağrımı da bizzat asbaşkanımız vasıtasıyla görüştüğümde başkanıma da iletirim. Niye bunu istiyorum. Şuanda masaları gezdiğimde amatör ruhla ama Trabzon futboluna bir şey katma amacında olan arkadaşlarımız gördüm. Onların heyecanını bende paylaşıyorum. Ama tahmin ederim ki kulüp başkanı burada olsa bu müştereklik daha güzel bir görüntüde olur. Bu kardeşlerimizde ayrı bir motive olur diye düşünüyorum. Başkanımızı bu tür organizasyonlarda görelim artık.  Sürekli görelim artık. İşi yoğun olabilir. Eleştirmek yok. Eleştirme işi Divan Kurulu toplantısında.

ŞENOL HOCAYLA GURUR DUYUYORUZ

Trabzon kendi gücü ile beraber rekabet ettiği diğer kulüplerle birlikte kendi gücü ile birlikte bu kadar yapabiliyorsa ve başarı elde edebiliyorsa bu birlikteliği ortaya koymamız lazım. Trabzonspor’u bugüne getirenlerin hepsine teşekkür ediyorum. Trabzonspor’a verdikleri emeklerle bu şehrin de büyümesine katkıda bulunmuşlardır. Bu şehrin evladı şuanda Şampiyonlar Liginde Türkiye’nin başka bir spor kulübü Beşiktaş’ı başarı ile temsil ediyor. O da bizim medarı iftiharımızdır. Şenol hocayla gurur duyuyoruz. Bu şehrin evladıdır. Bu şehrin evladı olup da başka spor kulüplerine hizmet ediyor olsalar bile onlara sahip çıkmamız lazım. O 2002’deki hiçbir antrenöre teknik direktörü nasip olmamış başarıyı o dönemki değerlendirmeleri hatırlıyoruz Şenol hocaya karşı. Biz sahip çıkmamız lazım. Araya tefrika girmemesi lazım. Birlikte hareket etmemiz lazım. Bu şehir bunları istiyor. Bizde de istiyor. Bizimde eksiklerimiz var. Hepimizin olacak ama yüreklerin toplu atması lazım. O yüreklerin toplu attığı en büyük platformumuz da Trabzonspor’umuzdur. Ne kadar gurur duysak azdır.

YUSUFLARI, ABDÜLKADİRLERİ, GÖKDENİZLERİ, FATİH TEKKELERİ…

Ben inanıyorum ki 70’lerin sonu 80’lerin başı o hocamı olduğu dönemlerdeki amatör ruhu profesyonel idare ve motivasyonla birleştirdiğimizde o eski şampiyonluklarımızın gelmemesi için hiçbir neden yoktur. Buna yürekten inanıyorum. Kulübümüzün altyapıya daha önem vererek adımlar atmasını rica ediyorum. Transfer istiyoruz. Pırlanta gibi çocuklar elimizde yetişiyor. Burada altyapıda çalışan çok kıymetli hocalarımız var. Onları motive etmemiz lazım. Onlara değer vermemiz lazım. Her şeyimiz var, dışarıdaki transferlere de razıyız ama önce kendi değerlerimizi öne çıkaralım. Bir Yusufları, bir Abdülkadirleri, Bir Gökdenizleri, Bir Fatih Tekkeleri yetiştiren buranın hocalarıdır. Değer vereceğiz, sahip çıkacağız, kenetleneceğiz ve peşinden başarı gelecek inşallah.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor