Başbakanlık'ın sitesinde TS var!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önce Devlet Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış’la birlikte Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a sarı lacivert renkte özel kalem göndermesinin ardından Fenerbahçe heyeti ve Alex’i kabul etmesinin

Başbakanlık'ın sitesinde TS var!

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın önce Devlet Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış’la birlikte Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a sarı lacivert renkte özel kalem göndermesinin ardından Fenerbahçe heyeti ve Alex’i kabul etmesinin ardından Trabzonspor camiası ayaklanmıştı.

 

Bunun üzerine Haber61.’net okuyucularının desteğiyle haber61.net gündemi belirledi.

 

Haber61.Net’in yaptığı araştırma sonucu bugün Başbakanlık’ın Resmi İnternet Sitesi olan http://www.basbakanlik.gov.tr/Forms/pPmSchedule.aspx adresinde Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener’in bugün saat 15:00’da Başbakan Erdoğan’ı makamında ziyaret edeceği açıkça duyuruldu.

 

Trabzonspor’un yaşadığı haksızlıklara dün akşam Bucaspor-Fenerbahçe maçında da bir yenisi daha eklendi. Bunun üzerine Trabzonspor taraftarında sinirler iyice gerildi ve Başkan Sadri Şener’in Başbakan Erdoğan’ı ziyaret etmemesi konusunda camia bir oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler