Başbakanla ne konuştu?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar ve Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin’i Başbakanlık Konutu’nda kabul etti.  Başkan Sadri Şener ziyarette Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Trabzon’da yapımı süre

Başbakanla ne konuştu?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar ve Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin’i Başbakanlık Konutu’nda kabul etti.

 

Başkan Sadri Şener ziyarette Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Trabzon’da yapımı süren tesisler, H.Avni Aker Stadyumu’nun UEFA Şampiyonlar Ligi kriterlerine tam uyum sağlar hale gelmesi ve Akyazı Projesi’yle ilgili konularda görüşmelerde bulundu.

 

Ziyaret sonunda Başkan Sadri Şener tarafından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a çeşitli hediyeler takdim edildi.

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Bucaspor-Fenerbahçe maçındaki penaltının yanlış olduğunu belirterek, "Futbolcu kolunu kesip cebine koyamaz o anda" dedi.

 

Şener, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmeleri sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulundu. Şener, Trabzonspor ile Fenerbahçe'nin otomatik olarak Şampiyonlar Ligi oynayacaklarını belirterek, "Fenerbahçe Stadı Şampiyonlar Ligi'ne uygun bir stad, bizimki değil. Bunun ağustos ayına kadar yetişmesi lazım. Yoksa Trabzon halkı Şampiyonlar Ligi maçlarını seyrettiremeyeceğiz. Bunun sayın Spor Bakanından sayın Başbakandan yardım talep ettik.

 

Bu mayıs ayının başında başlayıp ağustos ayının başına kadar yetişecek. UEFA'nın istediği monte edilmesi gereken bir takım salonlar, bir takım yerler lazım. Bunun için bütçe gerekiyor. Onun yardımlarını istedik. Kendileri de sağolsun Spor Bakanına talimatları verdi. En kısa zamanda başlayıp inşallah Şampiyonlar Ligi maçlarını Trabzon'da oynama imkanımız olacak" dedi.

 

 

DEVAMI SAYFA 2'DE

 

 

 

 

Şener, yıllardır şampiyonluğa oynayan bir takım olmalarına rağmen statlarının Şampiyonlar Ligi oynamaya müsait olmadığına işaret ederek, "Yeni stat yapımı 1.5 iki sene. Mecbur bu olayı yapacağız yoksa İstanbul'da oynayacağız. Trabzon halkını geride bırakamayacağımız için böyle bir randevu talebi ettik, buraya geldik.

 

Mevcut stadımızın bulunduğu yer mevcut havaalanı geliştirme sahası içine katıldığı için belli bir yıl sonra elden çıkarmak mecburiyetimiz hasıl olacak" diye konuştu.

 

Yeni stad için Akyazı Projesi'nin dolgu alanında 103 dönümlük yer tahsisi konusunu görüştüklerini ifade eden başkan, yeni stat projesinde kulübün idari yapısının stadın altında projelendirilmesini talep ettiklerini kaydetti.

 

"Stadın yetişmemesi halinde alternatif bir stat olacak mı?" yönündeki soru üzerine ise Şener, yetişmemesi durumunda gündeme geleceğini kaydetti.

 

DEVAMI SAYFA 3'TE

 

 

 

 

"Başbakanla şampiyonluk diyaloğu oldu mu?" sorusuna ise Şener, "Kaç maç kaldı, diye sordu. Dört maç. 'İyi oynayan şampiyon olsun' dedi. Biz de iyi oynuyoruz, her halde bizi kastetti.

 

"Maçlarda bir aksilik olabilir mi?"sorusuna ise Şener, "Aksilik konusu hatırlatıldı

 

Yok, olur mu aksilik niye olsun ki? Daha belli olmaz dört maç. Dün gördünüz, 3-1'di 5-3 oldu"dedi.

 

Fenerbahçe maçında hakeme tepkiler olduğunu hatırlatılması üzerine Şener, "Hakemle ilgili tepkiler penaltıda doğru. Gökhan'ın ikinci sarı kart alması doğru yapacak bir şey yok ama 3 puanı alıp gidiyor. Biz de bunu burda bol bol konuşuyoruz"diye cevap verdi.

 

Maçtaki penaltının yanlış olduğunu ifade eden Şener, "Penaltı

 

penaltı değildi bana göre çünkü futbolcu kolunu kesip cebine koyamaz o anda. Olmuş artık bitmiş, Fenerbahçe 3 puanı almış. Avarajla önümüzde. Yapacak bir şey yok. Biz şimdi Fenerbahçe'nin puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Umarım o da olur" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler