Başbakan'dan Yattara esprisi

Yatarra 'Artık senden üç çocuk yaparsın' esprisine 'İki tane var, üçüncüsü yolda' yanıtını verdi.İki yıl önce başvurusu kabul edilmediği için çok iyi bilmesine rağmen basın toplantılarında Türkçe yerine Fransızca konuşmaya başlayan İbrahima Yattara, dün a

Başbakan'dan Yattara esprisi

Yatarra 'Artık senden üç çocuk yaparsın' esprisine 'İki tane var, üçüncüsü yolda' yanıtını verdi.

İki yıl önce başvurusu kabul edilmediği için çok iyi bilmesine rağmen basın toplantılarında Türkçe yerine Fransızca konuşmaya başlayan İbrahima Yattara, dün aldığı müjdeli haberle havalara uçtu. Türk ulusunun en önemli günlerinden Cumhuriyet Bayramı'nda Türk olduğunu öğrenen Yattara, dün akşam saatlerinde yapılan antrenman sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la telefonla görüştü.

3.ÇOCUK YOLDA BAŞBAKANIM

Yattara, Başbakan Erdoğan'a telefonda teşekkürlerini iletti. Görüşme sırasında Başbakan, Gineli yıldıza "Artık Türk vatandaşı oldun. Biz, üzerimize düşeni yaptık. Şimdi ise sıra sende. Senden de 3 çocuk bekliyorum" esprisini yaptı. Türk vatandaşlığına geçeceğini bizzat Başbakan'ın ağzından öğrenen Yattara ise bu espriye, "Başbakanım, iki tane var zaten. Üçüncüsü de yolda, merak etmeyin" yanıtını verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler