Başbakan TS taraftarına şaştı

Fenerbahçe'nin 3-1 lik mağlubiyetiyle sonuçlanan Türkiye Kupası Maçı'nı izleyenler arasında Fenerbahçe taraftarı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da vardı. T

Başbakan TS taraftarına şaştı

Fenerbahçe'nin 3-1 lik mağlubiyetiyle sonuçlanan Türkiye Kupası Maçı'nı izleyenler arasında Fenerbahçe taraftarı olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da vardı.

Takımının yenildiği maç sonrasında Erdoğan'ı ilk arayan torunu olmuş ve dedesinin bakın hangi takımlı olduğunu sanmış.

Erdoğan'ın torunuyla geçen diyaloğu keyifle anlattığı sırada, Trabzonspor'un eski kulüp başkanı olan Devlet Bakanı Faruk Özak'ı Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş aradı. Özak, çalan telefonu Başbakan'a uzattı.

Başbakan, teknik adamı gösterdikleri başarıdan dolayı tebrik etmeyi ihmal etmedi. Erdoğan, Şenol Güneş'e maçın oynandığı Şanlıurfa stadını nasıl bulduğunu da sordu.

Bu keyifli sohbetin sonuna doğru Başbakan Erdoğan, o kadar fazla Trabzonlu taraftarın Urfa'ya gitmesine ise şaşırdığını itiraf etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor