Başakşehir - Adana Demirspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Başakşehir - Adana Demirspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda sorularının yanısıra iki takım hakkında istatistikler de haberimizde...

Başakşehir - Adana Demirspor Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Süper Lig'in heyecan dolu mücadelelerine bir yenisi daha ekleniyor. Başakşehir ve Adana Demirspor, 06 Ocak 2024 Cumartesi günü kozlarını paylaşacak. Futbol severlerin merakla beklediği bu önemli karşılaşma, saat 16:00'de başlayacak. İstanbul'un gözde stadyumlarından Başakşehir Fatih Terim Stadyumu, bu büyük mücadeleye ev sahipliği yapacak. Maçın tüm heyecanını canlı olarak yaşamak isteyen futbol tutkunları, BeinSports kanalını takip edebilirler. Stadyumun 17,156 kişilik kapasitesiyle, coşkulu bir atmosfer bekleniyor.

TAKIM PERFORMANSLARI

Başakşehir FK, teknik direktör Çağdaş Atan yönetiminde, son dönemde dikkat çekici bir performans sergiliyor. Ev sahibi ekip, evinde oynadığı son 3 maçtan zaferle ayrıldı ve evinde 5 maçtır mağlubiyet yüzü görmedi. Toplamda ise 3 maçtır yenilgi almadılar. Takımın en golcü isimleri arasında Krzysztof Piatek (6 gol), Joao Figueiredo (3 gol) ve Dimitrios Pelkas (3 gol) bulunuyor.

Adana Demirspor ise, Patrick Kluivert'ın ayrılışının ardından yeni teknik direktörünü henüz açıklamadı. Mavi-lacivertli ekip, deplasmanda son 8 maçtır galibiyet yüzü göremedi. Takımın gol yükünü ise M'Baye Niang (8 gol), Yusuf Erdoğan (4 gol) ve Emre Akbaba (4 gol) çekiyor.

basaksehir.webp

İKİ TAKIM REKABETİ

İki takım arasında bugüne kadar yapılan toplam 14 karşılaşmada Başakşehir FK'nın üstünlüğü göze çarpıyor. Başakşehir 10 kez galip gelirken, 3 maç beraberlikle sonuçlandı ve Adana Demirspor sadece 1 kez kazanabildi.

SON 5 MAÇI PERFORMASLARI

Başakşehir'in son 5 maçına bakıldığında; Pendikspor'a karşı 4-1'lik bir galibiyet, Çaykur Rizespor'a 3-2'lik bir yenilgi, Hatayspor üzerinde 1-0'lık bir zafer, Sivasspor karşısında 3-1'lik bir başarı ve Trabzonspor ile 1-1'lik bir beraberlik elde ettiği görülüyor.

Adana Demirspor ise son 5 maçında; Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı, Samsunspor'a 3-2 yenildi, Galatasaray'a 3-1 mağlup oldu, Gaziantep FK ile 2-2 berabere kaldı ve Antalyaspor'u 2-1 yendi.

Bu önemli karşılaşma, hem Başakşehir FK hem de Adana Demirspor için kritik bir öneme sahip. Lig sıralamasında önemli bir yere sahip olan bu maç, her iki takımın da gelecek haftalar için moral ve motivasyon kaynağı olacak. Futbol severler, bu heyecan dolu karşılaşmayı kaçırmak istemeyecekler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler