Barış Trabzonspor yolunda mı?

Süper ligden küme düşen Diyarbakırspor'da işler gittikçe kötüye gitmeye devam ediyor.Ligden düşen diğer takımlar transfere ve gelecek yılın hesaplarını yaparken Diyarlı oyunculacuların neredeyse tamamı serbest kalmak için bir bir TFF'ye müracaat ediyorlar

Barış Trabzonspor yolunda mı?

Süper ligden küme düşen Diyarbakırspor'da işler gittikçe kötüye gitmeye devam ediyor.

Ligden düşen diğer takımlar transfere ve gelecek yılın hesaplarını yaparken Diyarlı oyunculacuların neredeyse tamamı serbest kalmak için bir bir TFF'ye müracaat ediyorlar.

KAPTAN TRABZON YOLUNDA MI?

Bu oyuncular kervanına katılan bir diğer oyuncu ise, Diyarbakırspor'un alt yapısından yetişen takımın kaptanı Barış Ataş oldu.

Kaptan Barış Ataş alacaklarını gerekçe göstererek serbest kalmak için TFF'ye müracaat etti. 5 yıllık sözleşmesi bu yıl sonunda dolacak olan oyuncunun, devre arasında sözleşmesini kulübüyle 1 yıl daha uzatmış ve gelecek yılda Yeşil-Kırmızılı forma için mücadele verecekti.

Barış Ataş'ın bazı süper lig ve Bank Asya ekipleri ile görüştüğü,TFF’nin, bu futbolcuyu haklı bularak bonservisini boşa çıkarması halinde, Barış’ın Trabzonspor ile sözleşme imzalayabileceği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor