Barcelona Real Madrid maçının özeti - Barcelona 3-2 Real Madrid maçın golleri

Barcelona Real Madrid maçının özetini ve gollerini haberimizden izleyebilirsiniz.

Barcelona Real Madrid maçının özeti - Barcelona 3-2 Real Madrid maçın golleri

Barcelona Real Madrid maçı nefes kesti. 5 gollü mücadelede kazanan taraf Barcelona oldu. Barcelona Real Madrid maç özetini haberin detayından izleyebilirsiniz.

2017 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Barcelona ile Real Madrid karşı karşıya geldi. İki İspanyol devinin karşılaşmasında kazanan 3-2 Barcelona oldu.  ABD'nin Miami kentindeki Hard Rock Stadı'nda oynanan mücadeleye Barcelona fırtına gibi başladı. Katalanlar Lionel Messi'nin 3 ve Ivan Rakitic'in 7. dakikadaki golleriyle 2-0 öne geçti. Nefes kesen karşılaşmada Real Madrid geri dönmeyi başararak Mateo Kovacic'in 14 ve Marco Asensio'nun 36. dakikada attığı gollerle skoru 2-2'ye getirdi. İkinci yarıda ise sahneye Pique çıktı. 50. dakikada Pique'nin golüyle Barca 3-2 öne geçti ve maç bu sonuçla tamamlandı.

Öte yandan Arda Turan da 73. dakikada oyuna dahil oldu.ABD'de şampiyon Barca

Uluslararası Şampiyonlar Kupası ABD ayağında çıktığı 3 karşılaşmada 7 puan toplayan Katalan ekibi, turnuvayı şampiyon tamamladı.

Uluslararası Şampiyonlar Kupası, ABD, Çin ve Singapur olmak üzere 3 farklı turnuva şeklinde düzenleniyor.

Turnuvaya, İngiltere'den Arsenal, Chelsea, Manchester United, Manchester City, Tottenham, İspanya'dan Barcelona, Real Madrid, Almanya'dan Bayern Münih, Borussia Dortmund, İtalya'dan Juventus, Milan, Inter, Roma, Fransa'dan Paris Saint-Germain ve Olympique Lyon kulüpleri katılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler