Barcelona boğazına kadar borçta!

Barcelona'da haziran ayında yapılacak seçimde kulüp başkanlığına aday olan Sandro Rosell, kulübün mevcut durumda 489 milyon avrodan fazla borcu doluğunu söyledi.46 yaşındaki Katalan işadamı Rosell, katıldığı bir konferansta yaptığı açıklamada, transfer ko

Barcelona boğazına kadar borçta!

Barcelona'da haziran ayında yapılacak seçimde kulüp başkanlığına aday olan Sandro Rosell, kulübün mevcut durumda 489 milyon avrodan fazla borcu doluğunu söyledi.

46 yaşındaki Katalan işadamı Rosell, katıldığı bir konferansta yaptığı açıklamada, transfer konusunda çok dikkatli olmaları gerektiğini, çünkü ekonomik olarak iyi durumda olmadıklarını ifade etti. ''İnanılmayacak kadar yüksek, 489 milyon avro borcumuz var. Buna artı olarak Chygryniski ve İbrahimoviç'e ödenecek paralar var'' diyen Rosell, takımı her yıl yenilemek zorunda olduklarını, ancak ekonomik koşulları da fazla zorlamamaları gerektiğini vurguladı.

David Villa'nın 40 milyon avro karşılığında Barcelona'ya transfer olmasını olumlu değerlendiren Rosell, Arsenal'den Cesc Fabregas'ı almaları durumunda da en az 50 milyon avro ödemek zorunda olacaklarını, bu yüzden de iyi hesap yapmaları gerektiğini söyledi.

Villa'nın gelmesinden sonra Zlatan İbrahimoviç'in geleceğinin ne olacağıyla ilgili bir soruya ise Rosell, ''Bu ne başkan ne de yönetim kurulunun bir kararı olamaz. Buna Guardiola cevap verecektir. Eğer ikisinin aynı anda oynayacağını düşünürse, harika. Eğer başka bir çıkış yolu olacaksa ona da yardımcı oluruz'' karşılığını verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler