"Bank Asya'yı çok istiyorduk"

TFF 2. Lig play-off yarı final müsabakasında TKİ Tavşanlı Linyitspor'a 1-0 yenilerek elenen Trabzon Karadenizspor'un kulüp başkanı Hüseyin Örs, Bank Asya 1. Lig'e çıkmayı hedefleyen bir takım olarak yarı finalde kaybettikleri için çok üzgün olduklarını sö

"Bank Asya'yı çok istiyorduk"

TFF 2. Lig play-off yarı final müsabakasında TKİ Tavşanlı Linyitspor'a 1-0 yenilerek elenen Trabzon Karadenizspor'un kulüp başkanı Hüseyin Örs, Bank Asya 1. Lig'e çıkmayı hedefleyen bir takım olarak yarı finalde kaybettikleri için çok üzgün olduklarını söyledi.

 Örs, Bank Asya 1. Lig'e çıkmak için ilk maçta Çorumspor'u yenerek yarı finalde TKİ Tavşanlı Linyitspor'a rakip olduklarını anımsatarak, ''Bu maçın zor geçeceğini biliyorduk, ama Bank Asya 1. Lig'e çıkmayı da ekip olarak çok istiyorduk. Bu açıdan bu maç bizim için çok önemliydi ve telafisi olmayan bir karşılaşmaydı'' dedi.
    

TKİ Tavşanlı Linyitspor karşısında takım olarak iyi futbol ortaya koyduklarını ifade eden Örs, ''İlk yarıda yediğimiz gole daha sonra cevap veremedik. Bank Asya 1. Lig'e çıkmayı hedefleyen bir takım olarak yarı finalde kaybettiğimiz için çok üzgünüz. Geçen sene de Bank Asya 1. Lig kapısından dönmüştük, bu sene de olmadı. Ben, Türkiye liglerinin en genç kadrosuna sahip takımımı kutluyorum'' diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor