Bakan'ı 2 maskot hamsi karşıladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mehmet Ali Şahin, bir spor kenti olan Trabzon’un sahip olduğu tesisler ile bundan sonra farklı büyük spor organizasyonlarına da ev sahipliği yapacağını söyledi.Mehmet Ali Şahin, beraberinde Trabzon Valisi Dr. Re

Bakan'ı 2 maskot hamsi karşıladı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mehmet Ali Şahin, bir spor kenti olan Trabzon’un sahip olduğu tesisler ile bundan sonra farklı büyük spor organizasyonlarına da ev sahipliği yapacağını söyledi.

Mehmet Ali Şahin, beraberinde Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık ile Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay olduğu halde 2011’de Trabzon’da yapılacak olan 11. Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları tesislerinin bazılarında incelemelerde bulundu

İlk olarak, oyunlara katılacak yaklaşık 4 bin sporcudan, 2 bin 800’inin konaklayacağı oyunlar köyünün yeni inşaatlarını gezen TBMM Başkanı Şahin, daha sonra Pelitli’deki 7 bin 500 kişilik çok amaçlı spor salonu ile Türkiye’nin ilk üzeri açılır-kapanır atlama kuleli yüzme havuzunda incelemelerde bulundu.

Mehmet Ali Şahin’e, spor tesislerinin inşaatlarında Gençlik ve Spor İl Müdürü Şerif Özgür bilgiler verdi.

TBMM Başkanı Şahin, yüzme havuzu inşaatındaki incelemeleri sırasında, Trabzon’un sahip olduğu spor kimliği ile böylesine büyük tesisleri hak ettiğini belirterek; “Bu tesisleri yapım aşamalarında bile şehrin ekonomisine katkısı çok büyüktür. 2011’de Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları’nın organize edileceği bu tesisler, daha sonra da çok büyük spor organizasyonlarına da ev sahipliği yapacaktır” dedi.

Mehmet Ali Şahin’e yüzme havuzu inşaatına gelişinde sürpriz yapıldı. İnşaatın hemen yanında bulunan Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları Genel Koordinatörlüğü’nün önünde T.B.M.M Başkanı Şahin’i oyunların maskotu olan hamsilerden 2 tanesi karşıladı. Başkan Şahin, foto muhabirleri ve kameramanların isteği üzerine maskot hamsilerin arasına girerek poz verdi. Burada kendisine maskot hamsinin küçüğü ve oyunların rozeti hediye edildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor