Bakan şampiyonu açıkladı!

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından bu yıl dördüncü kez düzenlenen "İhracatımızın Yıldızları" gecesine katıldı. Çağlayan, 6 ihracatçı birliğine bağlı firmalardan 40 ürün kategorisinde 2010 yılın

Bakan şampiyonu açıkladı!

Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri (İMMİB) tarafından bu yıl dördüncü kez düzenlenen "İhracatımızın Yıldızları" gecesine katıldı. Çağlayan, 6 ihracatçı birliğine bağlı firmalardan 40 ürün kategorisinde 2010 yılında en yüksek ihracatı gerçekleştirenlere ödüllerini takdim ederken, gecenin sunucusu Kadir Çöpdemir'in esprilerine de karşılık verdi. 

"ASLANTEPE ARTIK HÜSRANTEPE OLDU"
Kadir Çöpdemir'in "Hangi takımı tutuyorsunuz?" sorusuna Çağlayan, "Geçen sene Bursaspor'u desteklemiştim. Bu sene Trabzonspor'u destekliyorum. Ama Galatasaraylıyım. Bana 100 bin tane soru sor. 99 bin 999'una net cevap veririm. Ama takım sorunca bugünlerde biraz mahcubiyetim var söyleyemiyorum" diye yanıt verdi. Bunun üzerine Çöpdemir'in "Bugünlerde mi? Bir senedir diyelim. Sıra boru kategorisine gelmişken, biz bu geçenlerde yeni yapılan Galatasaray Stadı'na boru döşedik.

O sıralar neredeydiniz? Yurtdışında mıydız? Tesisatı da biz yaptık. Tesisattan memnun kaldınız mı?" demesi üzerine Çağlayan, "Oraya Aslantepe diyorlardı. Tebrik etmek durumundayım ki, Fenerbahçe hep ilkleri yapıyor zaten. Arena'da yaptıkları da bir ilkti Fenerbahçe'nin. Tebrik ediyorum. Bir arkadaşımla konuşurken söyledim, ben hüsrana uğradım. Aslantepe artık Hüsrantepe oldu. Kaderimiz böyleymiş" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler