Bakan Özak, Trabzonspor standında

Devlet Bakanı Bakan Faruk Nafiz Özak, Galatasaray Kulübü eski Asbaşkanlarından Ergün Gürsoy ile birlikte Trabzonspor standını ziyaret ettiForum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. tarafından Yeşilköy'deki İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Spor Dünyası Fuarı'n

Bakan Özak, Trabzonspor standında

Devlet Bakanı Bakan Faruk Nafiz Özak, Galatasaray Kulübü eski Asbaşkanlarından Ergün Gürsoy ile birlikte Trabzonspor standını ziyaret etti

Forum Fuarcılık ve Geliştirme A.Ş. tarafından Yeşilköy'deki İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Spor Dünyası Fuarı'na katılan Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Trabzonspor standını ziyaret etti.

Galatasaray Kulübü eski Asbaşkanlarından Ergun Gürsoy ve Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ile birlikte 2009-2010 sezonu Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor’un standını ziyaret eden Bakan Özak’a üzerinde ismi yazılı forma hediye edildi. Bakan Özak da Gürsoy ve Topçu’ya Trabzon keşanı hediye etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri, spor federasyonları, üniversiteler, spor malzemesi üreticileri ve ithalatçıları olmak üzere 150'ye yakın kuruluşun katıldığı Spor Dünyası Fuarı’nda Trabzon 2011 Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları ve 2011 Erzurum Dünya Üniversitelerarası Kış Oyunları ile ilgili stantlar da yer alıyor.

Fuar, 16 Mayıs Pazar gününe kadar her gün 11.00-21.00 saatleri arası açık olacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor