Bakan Özak gala yemeğine katıldı

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın da bulunduğu yemekte bir konuşma yapan Bakan Özak, Türkiye'nin son yıllarda sporun gelişimi için büyük bir çaba içerisinde olduğunu söyledi. Türkiye'de Dünya çapında organizasyonların yapıldığının altını çizen Bakan Özak

Bakan Özak gala yemeğine katıldı

Antalya Valisi Ahmet Altıparmak'ın da bulunduğu yemekte bir konuşma yapan Bakan Özak, Türkiye'nin son yıllarda sporun gelişimi için büyük bir çaba içerisinde olduğunu söyledi.

 

Türkiye'de Dünya çapında organizasyonların yapıldığının altını çizen Bakan Özak, "Türkiye olarak son yıllarda tüm branşlarda sporun gelişimi için büyük çaba içerisindeyiz. Dünya Basketbol Şampiyonası ile teniz ve atletizmde büyük organizasyonlara ev sahipliği yapacağız. 2011 yılında Trabzon'da Yaz EYOF'u, Erzurum'da ise Üniversiteler arası Kış Oyunları'nı organize edeceğiz" dedi.

 

Türkiye'nin kayak sporunun gelişimi için de büyük çaba içerisinde olduğunu anlatan Özak, şöyle konuştu;

 

"Türkiye kayak federasyonuna büyük destek sağlıyoruz. Kayak sporunun ülkemiz için öneminin farkındayız ve kayak sporu ile birlikte ülkemizde kış turizminin gelişimini de sağlamak en büyük arzumuz."

 

Konuşmaların ardından Bakan Özak Dünya Kayak Federasyonu Başkanı Gian Franco Kasper'e hediye verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor