Bakan Çelik'ten Yıldırım'a cevap

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Sivas ziyareti sırasında Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'a cevap vererek, "Aklımıza gelmeyen yerlere çekip, kendilerine zemin hazırlamasınlar" dedi.Sivas'ta 'Uluslar arası Kerbela Sempozyumu'na katılan Devlet Bakanı Faruk

Bakan Çelik'ten Yıldırım'a cevap

Devlet Bakanı Faruk Çelik, Sivas ziyareti sırasında Fenerbahçe Kulüp Başkanı Aziz Yıldırım'a cevap vererek, "Aklımıza gelmeyen yerlere çekip, kendilerine zemin hazırlamasınlar" dedi.

Sivas'ta 'Uluslar arası Kerbela Sempozyumu'na katılan Devlet Bakanı Faruk Çelik, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın konuşmalarına da cevap veren Çelik, "Ben Bursa milletvekiliyim. Dolayısıyla, Bursaspor şampiyonluğa oynarken bazı kulüp yöneticilerinin ve spor adamlarının medyaya yansıyan konuşmaları dikkate alınarak mahkemeye gitmiş 2 temel olay vardır. 

Bursaspor'un herhangi bir haksızlığa maruz kalmaması için öncelikle Türkiye'nin ve Bursaspor'un temsilcisi olarak bazı cümleler söyledim. Bu cümlelerin arkasındayım. Sayın Aziz Yıldırım konuşmaları yanlış anlamış. Benim ne Fenerbahçe'yi ne Bursaspor'u ne de Trabzonspor'u ne de lig takımlarını yer gösteren bir lafım olmadı. 

Konuşulan nedir? Son dönemlerde kalecilerin hatalı goller yediği şeklinde ki ifadeler medyadan ve spor adamlarından bilgiler alınarak bir yanlışlık veya tatsızlık olması. Bursaspor iyi oynuyor. Şampiyonluk hakkıdır. İyi oynayan kazansın. Bunun ötesinde bir şey söylemedim. Bursa Milletvekili olarak Bursaspor'un hakkını korumakta görevimizdir. Bursalılara tercüman olmak da görevimizdir. Sadece bunu yerine getirdik. 

Olayı çok farkı taraflara, söylemediklerimiz doğrultusunda, aklımıza gelmeyen yerlere çekip kendilerine zemin oluşturmasınlar" diye konuştu. 

Bursaspor'u tebrik etsinler diye konuşan Çelik, "Şu anda Sivas'tayım umuyorum ki bu başarıyı Sivas'ta elde eder ve şampiyon olur. Bu tip şampiyonlukların artmasında büyük yarar vardır. Yalnız bunu İstanbul'a hapsetmemek lazım" ifadesinde bulundu.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler