Bak sen şu Sivok'a!

Çek futbolcu maçın ardından soyunma odasında takım arkadaşları ile yaptığı sohbette gördüğü 2 sarı kartı da hak etmediğini ve haksız bir şeklide oyundan atıldığını savundu. Sivok bu tarz söylemlerle kendini haklı çıkartmaya ve masum göstermeye çalışıyor.B

Bak sen şu Sivok'a!

Çek futbolcu maçın ardından soyunma odasında takım arkadaşları ile yaptığı sohbette gördüğü 2 sarı kartı da hak etmediğini ve haksız bir şeklide oyundan atıldığını savundu. Sivok bu tarz söylemlerle kendini haklı çıkartmaya ve masum göstermeye çalışıyor.

Beşiktaş'ın dün akşam Fi Yapı İnönü Stadı'nda Trabzonspor'a 2-1 ezildiği karşılaşmada çift sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bırakan Tomas Sivok, gördüğü kartın haksız olduğuna inanıyor.

Çek futbolcu maçın ardından soyunma odasında takım arkadaşları ile yaptığı sohbette gördüğü 2 sarı kartı da hak etmediğini ve haksız bir şeklide oyundan atıldığını savundu.

Sivok, ilk gördüğü sarı kart pozisyonunda topu faulün yapıldığı bölgeye atmak istediğini ve o anda zaman geçirmek gibi bir amacı olmadığını ifade etti. Karşılaşmanın hakemi Tolga Özkalfa'nın gösterdiği ilk sarı karttan sonra daha dikkatli olmaya çalıştığını da arkadaşlarına ifade eden Çek futbolcu, kırmızı kart görmesine neden olan pozisyonda da Burak'a bir müdahalesi olmadığını belirtti. O pozisyonda Burak'ın kendisini geçmesinin ardından geri çekilmesine rağmen, Burak'ın bir anda yerde kalması sonucu hakemin kendisine kart gösterdiğini ama kesinlikle bir müdahalesi olmadığını vurguladı.

Sivok takım arkadaşlarına, "Sarı kartım olmasını bilmeme rağmen rakip futbolcuya yeniden kart görmemi gerektirecek bir hareket yapmam. İkinci sarı kartta rakip oyuncu kendisini bir anda yerde bıraktı. Hakem de kendisini kandırmaya çalışana inandı ve bana kırmızı kart gösterdi" dediği de kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler