Baba Trabzonlu kendi Fenerli

Bu akşamki maçta Fenerbahçeli Volkan’ın yerine kaleyi koruyacak olan Mert, Trabzonspor’un eski kalecisi Mahir’ Günok'un oğlu… Fenerbahçe’de bu geceki zorlu Trabzonspor maçı öncesi sakatlığı süren Volkan Demirel’in yokluğunda bu takımın kalesini Trabzonspo

Baba Trabzonlu kendi Fenerli

Bu akşamki maçta Fenerbahçeli Volkan’ın yerine kaleyi koruyacak olan Mert, Trabzonspor’un eski kalecisi Mahir’ Günok'un oğlu…

 

Fenerbahçe’de bu geceki zorlu Trabzonspor maçı öncesi sakatlığı süren Volkan Demirel’in yokluğunda bu takımın kalesini Trabzonspor eski kalecisi Mahir Günok’un oğlu  Mert koruyacak.  1989 doğumlu, 1.88 boyunda, boyundaki Mert Fenerbahçe’nin alt yapısından yetişti, 1 Aralık 2006’da profesyonel oldu.

 

BABASI TRABZON’UN KALESİNİ KORUMUŞTU

 Sarı lacivertli takımın alt yapısından yetişen ve 1 Aralık 2006’da profesyonel olan Mert, bir dönem Trabzonspor kalesini koruyan Mahir Günok’un oğlu. 90’lı yıllarda 2 sezon Trabzonspor’un kalesini koruyan Mahir Günok, uzun yıllar İstanbulspor’da görev yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor