Aytemiz Alanyaspor-Kayserispor maç sonucu: 1-2

Süper Lig'in 14. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Süper Lig'in flaş ekibi Kayserispor, Aytemiz Alanyaspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti ve çıkışını sürdürdü.

Aytemiz Alanyaspor-Kayserispor maç sonucu: 1-2
Süper Lig'in 14. haftasında Sumudica ile çıkış yakalayan Antalyaspor, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti. Kayserispor'a galibiyeti getiren goller Güray Vural ve Umut Bulut'tan gelirken, Aytemiz Alanyaspor'un tek golü Cenk Ahmet'ten geldi.

Bu skorla Kayserispor 26 puanla 5. sıraya yükselirken, Aytemiz Alanyaspor 17 puanla 12. sırada yer aldı.
Maç başladı.

21. dakikada Kayserispor Güray Vural'ın attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Mendez'in getirdi topta ceza sahası içinde topla buluşan Güray net bir vuruş yaparak takımını öne geçirdi.

İlk yarı Kayserispor'un 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarı başladı.

63. dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Cenk Ahmet isabetli bir şut atarak takımına eşitliği getiren golü kaydetti.

90+3. dakikada Umut Bulut sahneye çıktı ve Kayserispor'u 2-1 öne geçirdi.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Kayserispor, Alanyaspor'u 2-1 mağlup etti.

11'LER

Aytemiz Alanyaspor'un 11'i: Haydar, N'Sakala, Welinton, Fofana, Sackey, Cenk, Efecan, Emre Akbaba, Emre Nefiz, Taha, Lungu

Kayserispor'un 11'i:Lung, Lopes, Atila, Sapunaru, Kana Biyik, Şamil, Badji, Güray, Mendes, Deniz, Umut

Kayserispor bu sezon bambaşka​

2016-2017 sezonuna Hakan Kutlu yönetiminde başlayan sarı-kırmızılılar 13’üncü hafta sonunda 2 galibiyet 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 9 puan toplamıştı. 9 puanla son sıradaki Adanaspor’un 3 puan önünde yer alan takım, 11 gol atıp 23 gol yemişti. 2017-2018 sezonunda 13 hafta sonunda 23 puan toplayan Kayserispor geçen senenin tersine bu sezon ligin zirvesinde kendisine yer buldu. Bu sezon 20 gol atan Kayseri ekibi, 15 gol yedi. 4’üncü sırada yer alan Beşiktaş ile aynı puanı bulunan sarı-kırmızılılar averajla beşinci sırada yer alıyor. Geçen sezon 12’nci haftada Aytemiz Alanyaspor deplasmanına giden Kayserispor sahadan 3-0’lık mağlubiyetle ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor