"Aynı BJK'nın dönemi gibi olduk"

Şener, "Galatasaray’ı yendik mutluyuz. Galatasaray her zaman Galatasaraydır bu nedenle mutluyum. Bizim için Şampiyonluk yolundaki en büyük maçlardan biriydi. 6 maç kaldı. Biz genelde golleri geç atıyoruz. BJK şampiyon olduğu dönemde 1-0’larla 90. Dakikala

"Aynı BJK'nın dönemi gibi olduk"

Şener, "Galatasaray’ı yendik mutluyuz. Galatasaray her zaman Galatasaraydır bu nedenle mutluyum. Bizim için Şampiyonluk yolundaki en büyük maçlardan biriydi. 6 maç kaldı.

Biz genelde golleri geç atıyoruz. BJK şampiyon olduğu dönemde 1-0’larla 90. Dakikalarda gol atardı bizde öyle olduk. Biz büyüklüğümüzü göstermeyen bir takımız. Biz Onur’u dünyanın 1 numaralı hocasına tedavi ettiriyoruz, 2 numaralı değil. Ahmet Çubukçu’da Burak’ı tedavi etti. Biz büyük bir takımız. Her şeyimiz en iyi. Penaltıya çok dikkat edemedim. Sonuç olarak 1 gole 3 puan” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor