Aydın Örs TS için ne dedi?

Trabzonspor’la prensip anlaşmasına vardığı duyurulan Aydın Örs, FANATİK’e konuştu. Bordo-Mavililerle görüşme yaptığını ve bu olaya sıcak baktığını söyleyen teknik adam, “İyi niyetli konuşmalar oldu. Ama henüz kesinleşen bir durum yok. Ben kendilerinden sü

Aydın Örs TS için ne dedi?

Trabzonspor’la prensip anlaşmasına vardığı duyurulan Aydın Örs, FANATİK’e konuştu. Bordo-Mavililerle görüşme yaptığını ve bu olaya sıcak baktığını söyleyen teknik adam, “İyi niyetli konuşmalar oldu. Ama henüz kesinleşen bir durum yok. Ben kendilerinden süre istedim. Çünkü kendimle ilgili bazı özel durumlar var. Daha resmi olarak masaya oturup bir görüşme yapmadık. İki tarafın da şartları oluşursa, tabii ki Trabzonspor’da görev yapabilirim” ifadesini kullandı.

Bordo-Mavililer, Aydın Örs’e teknik ve idari konularda tam yetkili koordinatör olarak görev vermek istiyor. Tecrübeli teknik adamın da, uzun süreli bir proje olması halinde, teklife sıcak bakacağı öğrenildi.

Hedefte Gaines var

Geçen yılki Amerikalısı Harrison’u kadroda tutan, Fransa Ligi’nin sayı kralı Obahosan ve eski Telekomlu Michael Wright’i renklerine bağlayan Trabzonspor, yine tanıdık bir isme yöneldi. İki yıl önce Galatasaray forması altında başarılı bir sezon geçiren Amerikalı Charles Gaines ile temasa geçildiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor