Ay Yıldızlılar Venezüella’yı rahat yendi

Deaflympics 2017 Erkek Futbol Turnuvası’nda Venezüella ile karşılaşan Türkiye Erkek Futbol Takımı sahadan 3-0’lık galibiyetle ayrıldı.

Ay Yıldızlılar Venezüella’yı rahat yendi

23. İşitme Engelliler Olimpiyatları Erkek Futbol A Grubu’nda mücadele eden Türkiye, Suudi Arabistan ve Mısır’ın ardından, Venezüella’yı da mağlup ederek, gruplardaki 3. maçından da galibiyetle ayrıldı.

İlk maçında Suudi Arabistan’ı 3-1 yenen ay-yıldızlılar, ikinci maçta ise Mısır’ı 1-0 yenmişti. Bugün eski Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda Venezüella ile karşılaşan milliler, 3. maçını 3-0 kazanmasını bildi. Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği maça milliler hızlı başladı. Maçın 19. dakikasında Fırat Kaya, millileri 1-0 öne geçirdi. Türkiye, ilk yarı boyunca ataklarını sürdürse de ilk yarıda başka gol sesi çıkmadı. 2. yarıya da hızlı başlayan Türkiye, yine Fırat Kaya’nın 52. dakikada attığı golle skoru 2-0’a getirdi. Maçın son dakikasında bir gol daha bulan Fırat Kaya, takımının ve kendisinin 3. golünü atarak hat-trick yaptı.

Türkiye böylece grubunda oynadığı 3 maçtan da galibiyetle ayrılarak, puanını 9’a çıkardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor