"Avrupa'da başarı istiyoruz"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, gelecek yıl çok daha güçlü bir yapılanmayla lige gireceklerini söyledi, "Ligin yanı sıra Avrupa'da başarı yakalamaya çalışacağız" dedi.Yeni sezon öncesi güçlü bir kadro oluşturmak için harekete geçen Başkan Sadri Şener ve

"Avrupa'da başarı istiyoruz"

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, gelecek yıl çok daha güçlü bir yapılanmayla lige gireceklerini söyledi, "Ligin yanı sıra Avrupa'da başarı yakalamaya çalışacağız" dedi.

Yeni sezon öncesi güçlü bir kadro oluşturmak için harekete geçen Başkan Sadri Şener ve yönetim kurulu, İstanbul'da yaptıkları toplantıda transfer çalışmaları için ayrılacak olan bütçeyi belirledi.

Önümüzdeki yıl daha iyi bir kadro oluşturmanın planlarını yaptıklarını belirten Başkan Sadri Şener, şöyle konuştu:

"Futbolcularımıza güvenmekte ne kadar haklı olduğumuzu Türkiye Kupası zaferiyle gördük. Şimdi bu kadroyu daha da güçlendirerek hem ligde, hem de Avrupa'da başarı yakalamaya çalışacağız. Bunun için tüm camianın arkamızda olması gerekiyor. Futbolcularımıza ve teknik ekibimize hep güvendik. Hem ligde, hem de Avrupa'da adımızdan söz ettirmek istiyoruz. Her 2 kulvarda da başarı yakalamak için transfer yapılması gerekliliğinin farkındayız. Biz transfer yaparak kadroyu güçlendirmeye çalışırken camiamızın da arkamızda olması gerekiyor.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler