Avni Aker'de hoşgeldin partisi

Son iki maçını Sivasspor ve Manisaspor deplasmanlarında oynayan Trabzonspor, taraftarıyla uzun sayılabilecek bir aranın ardından pazar günü kavuşacak. Ligde Avrupa hesapları yapan Kayserispor ile kozlarını paylaşacak olan Karadeniz ekibinin en büyük silah

Avni Aker'de hoşgeldin partisi

Son iki maçını Sivasspor ve Manisaspor deplasmanlarında oynayan Trabzonspor, taraftarıyla uzun sayılabilecek bir aranın ardından pazar günü kavuşacak. Ligde Avrupa hesapları yapan Kayserispor ile kozlarını paylaşacak olan Karadeniz ekibinin en büyük silahı ise hiç şüphe yok ki 12. adamı olacak. Yarışın ikinci yarısında kendi sahasında oynadığı 2 maçtan da (Ankaragücü-Antalya) 1’er puanla ayrılan Bordo-Mavililer, bu kez iç saha avantajını kullanıp ilk galibiyetini almakta kararlı. Bu paralalde Trabzonlular’ın takıma olan ilgisi de sevindirici boyutlara ulaştı.

Bayrak şov yapacaklar

Hafta başında satışa çıkan biletlerin büyük bölümünün satıldığı öğrenildi. Yönetimin 20 bin bayrak dağıtarak şölen havasına katkı yapacağı Avni Aker’de eski maçlara oranla daha coşkulu bir 61. dakika kutlaması da bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor