Avni Aker'de çalışma sürüyor

 Hüseyin Avni Aker Stadı zemini için yenileme çalışmaları yoğun biçimde devam ediyor.Stad Müdürü Alparslan Özdemir stadın yeni sezona kadar hazır hale geleceğini vurgularken, zeminde oluşan yıpranma ve altyapı drenaj sisteminin üzerinde durulduğunu açıkla

Avni Aker'de çalışma sürüyor

 Hüseyin Avni Aker Stadı zemini için yenileme çalışmaları yoğun biçimde devam ediyor.

Stad Müdürü Alparslan Özdemir stadın yeni sezona kadar hazır hale geleceğini vurgularken, zeminde oluşan yıpranma ve altyapı drenaj sisteminin üzerinde durulduğunu açıkladı.

 

Özdemir, drenaj kanal siteminin tamamlandığını belirterek, “Drenaj boruları döşendi ve kanallar dolduruldu. Bu kanalların üzeri ise normal ve ince çakılla örtüldü. Sahanın çim yatağı tabakasının serimi bitirildi. Bu çalışmaların ardından haziran ayının başından itibaren yeni çimin serilmesine başlanacak. 4-5 gün sürmesini beklediğimiz bu işlem sonrası 6-8 hafta dinlenme süreci yaşanacak ve stadımız müsabakalara hazır hale gelecek” dedi.

 

Alpaslan Özdemir, stadın sulama sisteminin ise önümüzdeki hafta tamamlanacağını ifade etti.

 

Ayrıca, geçtiğimiz aylarda su baskını sonucu ciddi oranda zarar gören Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri 2 nolu antrenman sahasının revizyonunun da tamamlanmak üzere olduğu belirtildi.

 

Sahanın drenaj sistemi tamamıyla yenilenirken, kanalların üzerleri kapatıldı. Doğal çim oluşturacak tabakanın serilmesine de başlandı. Bu sahamız da 10 gün sonra sulama sisteminin yapımının ardından ekilerek yeni sezona kadar hazır hale getirilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor