Avni Aker'de boş yer yok!

Geçtiğimiz hafta İstanbul Belediye engelini, Olimpiyat Stadı’na hücum eden 60 bin taraftarının desteğiyle aşan Trabzonspor’da 12. adam, Kardemir Karabükspor maçının biletlerini de kısa sürede tüketti. Devreden önceki son maç ve aynı zamanda 2010 yılının s

Avni Aker'de boş yer yok!

Geçtiğimiz hafta İstanbul Belediye engelini, Olimpiyat Stadı’na hücum eden 60 bin taraftarının desteğiyle aşan Trabzonspor’da 12. adam, Kardemir Karabükspor maçının biletlerini de kısa sürede tüketti. Devreden önceki son maç ve aynı zamanda 2010 yılının son lig karşılaşması olması nedeniyle Avni Aker Stadı’na akın edecek olan taraftarlar, lideri 90 dakika boyunca destekleyecek. Kritik maç öncesi teknik heyet ve futbolcular, Trabzonlular’ın biletleri tüketmesi haberiyle sevinirken, taraftarların da bugün oynanacak karşılaşmada tribünlerde farklı şovlara imza atacağı öğrenildi.

Kombineler haftaya

Bu arada, Süper Lig’de ikinci yarıyı kapsayacak olan kombine biletlerinin yüzde 50 indirimli satışı, gelecek hafta başlayacak. Konuyla ilgili olarak kulübün resmi internet sitesinden detaylı bir açıklamanın yapılacağı vurgulanırken, şimdi 13 bin olan kombine sayısının tam kapasiteyi bulmasına kesin gözüyle bakılıyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor