Atletik Trabzonsporlular'da başarı

 20 kilometrelik zorlu yarışta Trabzonsporlu sporculardan Kemal Gelecek altın, Kadir Öztürk ise gümüş madalya kazanmayı başardı. Şampiyonaya katılan üçüncü sporcumuz Hamdi Alkan ise yarışı 4. sırada tamamladı.Trabzonspor Atletizm Antrenörü Zekeriya Üçüncü

Atletik Trabzonsporlular'da başarı

 

20 kilometrelik zorlu yarışta Trabzonsporlu sporculardan Kemal Gelecek altın, Kadir Öztürk ise gümüş madalya kazanmayı başardı. Şampiyonaya katılan üçüncü sporcumuz Hamdi Alkan ise yarışı 4. sırada tamamladı.

Trabzonspor Atletizm Antrenörü Zekeriya Üçüncü elde edilen derecelerin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, “3 sporcu ile katıldığımız bu zorlu yarışmada büyük bir başarıya imza attığımızı düşünüyorum. Üstelik bu şampiyonada altın madalya kazanan sporcumuz Kemal Gelecek, Romanya’da yapılacak Başkan Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor