Atalay oyunların önemini anlattı

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, ''Trabzon, Karadeniz Oyunlarıyla şenlendi, Gençlik Olimpiyatlarıyla gerçekten marka şehir olacak'' dedi.Atalay, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 19 Mayıs Spor Salonundaki genel kur

Atalay oyunların önemini anlattı

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, ''Trabzon, Karadeniz Oyunlarıyla şenlendi, Gençlik Olimpiyatlarıyla gerçekten marka şehir olacak'' dedi.

Atalay, Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'nin 19 Mayıs Spor Salonundaki genel kurulunda yaptığı konuşmada, kent esnafıyla bir arada bulunmaktan memnun olduğunu söyledi.

Esnaf ve sanatkarın gelecekte çok daha güzel günler yaşayacağına inandığını anlatan Atalay, ''Dayanışmanın en üst düzeyde olduğu günler yaşamanızı temenni ediyoruz. Kimsenin birbirinin ekmeğine göz dikmediği, herkesin birbirinin ekmeğini, pastasını daha da büyüttüğü ve el ele, kol kola çok daha büyük imkanlarla çalıştığı, sonucunu da gördüğü dönemler yaşayacağımıza inanıyorum. Yeter ki fikir üretilsin, yeter ki çalışılsın'' diye konuştu.

Her kesimin desteği alınarak Trabzon'da çok önemli organizasyonlar düzenlendiğini ifade eden Atalay, ''Trabzon, Karadeniz Oyunlarıyla şenlendi, Gençlik Olimpiyatlarıyla gerçekten marka şehir olacak. Olimpiyat yapmış bir şehir olmanın avantajını yaşayacak. Bir olimpiyat büyük yatırımlar da getiriyor. Bu yatırımlar da o kentin ve şehrin insanına yansıyor'' dedi.

Genel kurulda Atalay'a, esnafa katkılarından dolayı kooperatif adına MHP Trabzon Milletvekili Süleyman Latif Yunusoğlu tarafından plaket verildi.

Konuşmaların ardından yapılan seçimde, mevcut başkan Metin Kara ile Besim Kahveci'nin listeleri, genel kurula katılan 1505 esnafa oylattırıldı. Metin Kara, 1407 delegenin oyuyla yeniden Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi başkanlığına seçildi.

Kara'nın yönetim kurulunda Hadi Eyüboğlu, Mustafa Karaağaçlı, Ahmet Kansız ve İlkay Çavdar, denetleme kurulunda ise Remzi Kara, Hayri Köksal ve Şükrü Bekar yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor