Atalay 5 tekvandocunun evinde...

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon'un Vakfıkebir ilçesine bağlı Yalıköy beldesinde tekvando antrenmanından dönerken geçirdikleri kaza sonucu hayatını kaybeden 5 sporcunun ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Atalay, beraberindeki Özel

Atalay 5 tekvandocunun evinde...

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Trabzon'un Vakfıkebir ilçesine bağlı Yalıköy beldesinde tekvando antrenmanından dönerken geçirdikleri kaza sonucu hayatını kaybeden 5 sporcunun ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Atalay, beraberindeki Özel Kalem Müdürü Celal Tellioğlu, Trabzon Şube Müdürü Abdurrahman Bahşişoğlu, TFA Trabzon Şube Başkanı Nurettin Balaban ile birlikte Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy'u makamında ziyaret etti. Atalay, daha sonra Kaymakam Sedat Sırrı Arısoy ve Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci ile birlikte antrenmandan dönerken hayatını kaybeden 5 sporcunun ailelerini ziyaret etti. Atalay ilk önce kazada hayatlarını kaybeden E. Özlem ve Ümitcan Akagündüz kardeşlerin evine konuk oldu. Daha sonra sırasıyla Fatih Kasımfırtına ile Fatma Yıldırım'ın Köprücek Köyü'ndeki ailesini ziyaret etti. Basın İlan Genel Müdürü Mehmet Atalay, tekvando hocası Eyüp Karkaç'dan da spor salonu hakkında bilgi aldı. Karkaç, "Gençlik İlçe Müdürü Orhan Eyüpoğlu'nun elinden gelen her türlü imkânları şartları bizlere sundu. İstediğimiz zaman spor salonunu kullanabiliyoruz. Şu anki spor salonunun da Tatami' denilen malzememiz yok sporcular halıfleksle çalışıyor." dedi.

Daha sonra Atalay beraberindeki heyetle birlik de Tonya Kaymakamı Şenol Turan, Belediye Başkanı Ahmet Kurt, Vakfıkebir Belediye Başkanı Hayri Birinci, Tonya AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Yakupoğlu, Tonya Yukarı Kalıncam Köyündeki Abdul Ziya Bostan'ın ailesine taziyelerde bulundu. Atalay yaptığı açıklamada; "Gençlik Spor Müdürlüğü dönemimizde sporcularımızın ayağına kadar gidiyorduk. Sorunları olanın sorunlarını çözmeye çalışıyorduk." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler