Ata: Haber61 örnek oldu

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Ergun Ata, haber61.net'in başlatmış olduğu kampanya ile ilgili açıklama yaptı. Ergun Ata, Trabzonspor, Trabzon şehrinin bir marka değeri olduğunu belirterek,”Hem ekonomik hem de enformatik açıdan bu kente katma değeri yadsınam

Ata: Haber61 örnek oldu

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Ergun Ata, haber61.net'in başlatmış olduğu kampanya ile ilgili açıklama yaptı.

Ergun Ata, Trabzonspor, Trabzon şehrinin bir marka değeri olduğunu belirterek,”Hem ekonomik hem de enformatik açıdan bu kente katma değeri yadsınamaz. Dolayısıyla bu değerin sadece belli dönemlerde değil her daim korunması, yıpratılmaması gerekir” diyerek şunları söyledi.

“Eleştiri elbette ki olacak ama yakılıp yıkılmayacak. Bu demek değildir ki yanlışa göz yumulacak. Aksine yanlışların düzeltilmesi için eleştiri mutlaka yapılacak. Bu anlamda haber61'in başlattığı kampanyayı çok olumlu buluyor, destekliyor ve örnek olacağını umuyoruz”

Bordo-Mavi Destek Kampanyası ve görüş bildirenler için TIKLAYINIZ...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor